تاریخ: ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۱:۳۶
بازدید: ۵۷۱
کد خبر: ۲۱۱۴۰۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

مروری بر کارنامه یک ساله "وتوکا"

مروری بر کارنامه یک ساله
‌می‌متالز - شرکت سرمایه‌گذاری توکا فولاد در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰ اصفند ماه ۱۳۹۹، به ازای هر سهم خود ۹۳۷ ریال کنار گذاشت که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته که سود هر سهم ۶۹۹ ریال اعلام شده بود، از افزایش ۳۴ درصدی در هر سهم حکایت دارد.

به گزارش می‌متالز، شرکت سرمایه‌گذاری توکا فولاد با سرمایه ثبت شده ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال، صورت‌های مالی ۱۲ ماهه دوره مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ را به صورت حسابرسی نشده منتشر کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری توکا فولاد در دوره یاد شده، مبلغ ۳ هزار و ۷۷۵ میلیارد و ۳۰۳ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۹۳۷ ریال سود به ازای هر سهم خود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته از افزایش ۳۴ درصدی برخوردار است.

یادآوری می‌شود "وتوکا" در دوره ۱۲ ماهه سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ (حسابرسی شده)، سود هر سهم را مبلغ ۶۹۹ ریال و سود خالص را ۲ هزار و ۴۲۹ میلیارد و ۴۷۵ میلیون ریال قید کرده است.

همچنین براساس این گزارش، ارزش بازار گروه سرمایه گذاری سایپا در دوره یاد شده، با افزایش ۲۰ هزار و ۵۰۵ میلیارد و ۳۸۵ میلیون ریال به ۵۱ هزار و ۶۲۱ میلیارد و ۳۴۱ میلیون ریال رسید. بهای تمام شده این شرکت نیز با افزایش ۸۱۵ میلیارد و ۴۹۳ میلیون ریال معادل ۲ هزار و ۹۰۱ میلیارد و ۵۵۳ میلیون ریال محاسبه شد.

"وتوکا" تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده معادل ۲۲۰ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال به مبلغ معادل ۷۵۹ میلیارد و ۸۴۲ میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت مبلغ ۵۳۹ میلیارد و ۱۲ میلیون ریال سود کسب کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری توکا فولاد طی این دوره تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده یک هزار و ۶ میلیارد و ۲۷۸ میلیون ریال خریداری کرد.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم