به گزارش میمتالز، انتظار داریم همانند گذشته حمایتهای مجموعه فولاد خوزستان ادامهدار باشد. اعتقاد داریم فعالیت صنایع کوچک ضمن ایجاد اشتغال و توسعه سرمایهگذاری، موجب تامین امنیت استان میشود. وی گفت: برای آشنایی بیشتر صنایع کوچک با نیازمندیهای مجموعه فولاد و ایجاد فرصت برابر برای صنایع فعال، پیشنهاد میشود، جلسههایی بهصورت ماهانه یا فصلی با حضور مدیران عامل شرکتهای صنعتی، تامینکنندگان و تولیدکنندگان تجهیزات با فولاد خوزستان برگزار شود. نظری افزود: شرکت فولاد خوزستان یکی از واحدهای بزرگ استان است. وظیفه داریم، برای موفقیت این شرکت گام برداریم. این شرکت همواره در مسیر ارزشافزوده گام برداشته است.
در ادامه سید علیرضا طباطبایی رئیس هیات مدیره شهرکهای صنعتی اهواز از ظرفیت ۵ شهرک صنعتی با هزار واحد فعال سخن گفت و افزود: فولاد خوزستان یکی از مشتریان خوشنام در میان صنایع کوچک شناخته شده است. اولویت تامین از داخل استان، پرداختهای بهموقع، سرمایهگذاری مستقیم ازجمله مواردی هستند که باعث دلگرمی صنایع کوچک شده است. وی گفت: از فولاد خوزستان انتظار داریم، آن دسته از تجهیزاتی که این مجموعه نیاز دارد و تا به امروز از خارج استان تهیهشده را مشخص کند. صنایع کوچک استان آمادگی سرمایهگذاری مستقیم در جهت ساخت و تولید انبوه را دارد. از سویی از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان انتظار داریم جوازهای تاسیس و بهرهبرداری را بر اساس نیازهای صنایع بزرگ مانند فولاد خوزستان صادر کند. نتیجه این حرکت، علاوه بر اشتغالزایی، باعث حفظ سرمایه استان میشود. طباطبایی در پایان اظهار کرد: برای حمایت از صنایع کوچک و شناسایی تامینکنندگان واقعی، از مدیران فولاد خوزستان انتظار داریم، در قراردادهایی که با صنایع کوچک استان منعقد میکنند، اطمینان پیدا کنند که فعالیت در استان انجام شود. از سویی با توجه به تامین ورق شهرکهای صنعتی با قیمت گزاف از تهران، شرایطی فراهم شود که سهمیهای از نوردکاران داخلی استان به صنایع داخلی اختصاص پیدا کند.
در ادامه علی چنگیزی، عضو هیاتمدیره انجمن فلزی خوزستان گفت: با توجه به ظرفیت استان انتظار میرود ساخت و خرید قطعات به سمتی حرکت کند که از منابع استان بهره بیشتری برده شود. فولاد خوزستان در مستندسازی فولاد همیشه پیشقدم بوده است. از طرفی با توجه به شرایط تورم و افزایش نقدینگی درخواست انجمنهای صنایع کوچک، افزایش سقف معاملات از ۶۰۰میلیون تومان به ۳میلیارد تومان است.
در ادامه مدیرعامل فولاد خوزستان اظهار کرد: در صنعت فولاد به ازای هر یک شغل، ۲۳ شغل در زنجیره فولاد ایجاد میشود. فولاد خوزستان با تولید ۳میلیون و ۸۰۰ هزار تن رتبه دوم فولاد کشور را در اختیار دارد. برای حفظ جایگاه خوزستان در افق ۱۴۰۴ این مجموعه نیاز به سرمایهگذاری مستقیم و همهجانبه دارد. بخشی از این سرمایهگذاری در جهت توسعه فولاد خوزستان، از سوی صنایع کوچک انجام میشود. امین ابراهیمی در ادامه گفت: استان خوزستان باید به سمت نگاه توسعهای حرکت کند. در صورت تحقق این امر در کنار رشد صنایع بزرگ و تاثیرگذار در اقتصاد کشور، صنایع کوچک نیز منتفع میشوند. در سالهای گذشته نخستین نمایشگاه بومیسازی را با حضور ۶۵ شرکت تامینکننده و سازنده قطعات درون استانی برگزار کردیم. دستاورد نمایشگاه انعقاد قرارداد همکاری و حمایت مجموعه فولاد خوزستان از شرکتهای دانشبنیان بود. بنا داشتیم دومین نمایشگاه را در سال گذشته برپا کنیم که با توجه به شیوع ویروس کرونا برگزار نشد. مدیرعامل فولاد خوزستان گفت: بیشتر فولادهای کشور را فرزندان خوزستان راهاندازی کرده اند، این مهم حکایت از دانش فنی سرشار متخصصان دارد. مجموعه فولاد خوزستان نیازهای تجهیزاتی، مواد اولیه و قطعات خود را از طریق چاپ کتابی رونمایی کرده است؛ بنابراین تامینکنندگان درون استانی میتوانند با شناسایی نیازهای مجموعه، نسبت به سرمایه گذاری اقدام کنند. پیش از سخنان مدیرعامل، تفضلی معاون خرید فولاد خوزستان، اولویت تامین نیازهای فولاد خوزستان را درون استانی دانست و افزود: شهرکهای صنعتی خوزستان ظرفیت مناسبی برای تامین نیازهای صنایع استان در اختیار دارند. باید با کمک گرفتن از قوانین، شرایط را بهگونهای فراهم کنیم که تولیدکنندگان استانی با تامین مواد و تجهیزات موردنیاز فولاد خوزستان به رشد و بالندگی دست پیدا کنند.
منبع: دنیای اقتصاد