تاریخ: ۱۴ تير ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۵:۳۵
بازدید: ۵۲۰
کد خبر: ۲۱۶۹۴۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نماد یک شرکت از فرابورس به بورس ارتقا پیدا کرد

نماد یک شرکت از فرابورس به بورس ارتقا پیدا کرد
‌می‌متالز - شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه با نماد «میدکو» از بازار اول فرابورس ایران به نرخ‌های بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران ارتقا پیدا کرد.

به گزارش می‌متالز، مدیریت پذیرش اوراق بهادار شرکت بورس تهران اعلام کرد: با توجه به موافقت هیات‌پذیرش بورس اوراق بهادار در جلسه ۱۵ اردیبهشت امسال، با انتقال سهام شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (سهامی عام) از بازار اول فرابورس ایران به بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران و با عنایت به احراز موارد تعیین شده در مصوبه مزبور، نماد این شرکت در تابلوی بورس تهران درج شد.

این گزارش می‌افزاید: شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه به عنوان پانصد و نودمین شرکت پذیرفته شده در بخش «فلزات اساسی»، گروه و طبقه «تولید آهن و فولاد پایه» با کد «۲۷۱۰» و نماد «میدکو» در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم