به گزارش میمتالز، حسینی نژاد افزود: تکمیل زنجیره ارزش افزوده که در گذشته پیشرفتی نداشت با اجرای قانون استخراج و فروش معادن جهش یافت.
وی ادامه داد: همین امر در استان کرمان صنایع و معادن خوبی شکل داده و زیرساخت لازم برای توسعه صنایع قطعه سازی و خدمات دانش بنیان فراهم کرده که آن را در برنامه هفتم توسعه آوردیم تا این موارد در محور اصلی دنبال شوند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: بسیاری از اختیاراتی را که قابل تفویض است به بخش خصوصی واگذار میکنیم که اهداف به راحتی پیش برود و اختیارات لازم در این راستا به خانه صنعت و معدن، سازمان نظام مهندسی معدن و اتاق بازرگانی کرمان به عنوان بازوهای این حوزه تفویض شد.
وی بیان داشت: برنامه داریم از ظرفیت استان کرمان در راستای رشد و توسعه بهره ببریم و در این زمینه نگاهی ویژه به حوزه فراوری صنایع معدنی کرده ایم.
حسینینژاد افزود: در قالب طرحهای اقتصاد مقاومتی جهش خوبی در استان کرمان شکل گرفته که در تکمیل زیرساختها پیگیری میشود و در شهرستانها با چشم انداز سال ۱۴۰۵ میزان مصرف و راههای تامین آب، برق و گاز مصرفی واحدهای این مناطق را مشخص کردیم.
وی تصریح کرد: همچنین در فرایند توسعه استان کرمان باید به شهرستانهای فقیر توجه کنیم که در جمعبندی زیرساختها را به این منطقهها میبریم، همچنین ۱۱ شاخص را مبنای کار خود قرار دادیم و آن را به روش علمی پیگیری کردیم و توسعه یافتگی شهرستانها را با سرعت رشد و توسعه آنان رصد کردیم.
وی عنوان کرد: در جمع بندی محورها و شکل حرکت توسعه استان کرمان را مشخص کردیم که در حوزه دانش بنیان، آب، برق و گاز به عنوان محور اصلی پیگیری میشود.
منبع: شاتانیوز