تاریخ: ۲۸ تير ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۵:۰۰
بازدید: ۴۷۸
کد خبر: ۲۱۹۱۰۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

بورس تعطیل شد

بورس تعطیل شد
‌می‌متالز - نایب رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، بازار سرمایه ایران را در روز‌های (سه شنبه، شنبه و یکشنبه) تعطیل اعلام کرد.

به گزارش می‌متالز، نایب رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از تعطیلی سازمان بورس هم‌گام با تعطیلی یک هفته‌ای بانک‌های استان تهران خبر داد.

با توجه به اخبار منتشر شده، دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا از تعطیلی بانک‌ها و اصناف در تهران و البرز به‌مدت ۶ روز تعطیل خبر داد.

به دنبال این خبر نایب رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، بازار سرمایه ایران را در روز‌های (سه شنبه، شنبه و یکشنبه) تعطیل اعلام کرد.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی جماران (جی پلاس)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم