به گزارش میمتالز، سید جواد حسینی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفته است که تعیین تکلیف صد هزار نیروی غیررسمی در آموزش و پرورش، تدوین لایحه رتبهبندی و ارائه به مجلس، افزایش ۶۵درصدی حقوق فرهنگیان، تخصیص ۱۴۰درصدی اعتبارات به آموزش و پرورش، پرداخت دو هزار و ۴۰۰ میلیارد از مطالبات معلمان، آغاز ساخت مسکن ملی برای ۵۰ هزار فرهنگی و تأسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک؛ از جمله اقدامات وزارتخانه آموزشوپرورش در سال گذشته محسوب میشوند.
او همچنین اضافه کرده که به منظور جذب معلم با کیفیت، شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۹۹ سال مصوب کرد که تنها بستر جذب معلم، دانشگاه فرهنگیان باشد (ایسنا).
چندی پیش مجلس نیز کلیات لایحه رتبهبندی معلمان را تصویب کرد. به گفته علیرضامنادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، ۱۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای رتبهبندی در نظر گرفته شده است.
بر اساس ماده یک این لایحه، به منظور استقرار نظام پرداختها براساس تخصص، شایستگیها و عملکرد رقابتی معلمان، توسعه مستمر و نظاممند صلاحیتهای عمومی، تخصصی، حرفهای و تربیتی و کیفیت عملکرد معلمان، تقویت انگیزه و رضایتمندی شغلی و ارتقای تعهد حرفهای معلمان و تقویت هویت حرفهای معلمان براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و نقشه جامع علمی کشور، نظام رتبهبندی معلمان مطابق مواد این قانون تعیین و اجرا میشود.
همچنین در ماده ۳ این لایحه آمده است: معلمان براساس تخصص، شایستگیها و عملکرد رقابتی خود درتبههای یک تا پنج قرار میگیرند و شرایط کسب، ارتقا، توقف و تنزل رتبه در آیین نامه اجرایی این قانون تعیین میشود.
طبق ماده ۴ ورود به فرآیند رتبهبندی معلمان با حداقل دو سال سابقه خدمت معلمی صورت گرفته و کسب رتبههای بالاتر مستلزم حداقل شش سال توقف در هر یک از رتبهها و کسب سایر شرایط لازم تعیین شده در آیین نامه اجرایی این قانون خواهد بود.
منبع: تجارت نیوز