تاریخ: ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۵۴
بازدید: ۵۴۹
کد خبر: ۲۲۱۵۸۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

ممنوعیت مجدد صادرات از برخی گمرکات مرزی افغانستان

ممنوعیت مجدد صادرات از برخی گمرکات مرزی افغانستان
‌می‌متالز - گمرک ایران اعلام کرده است، به دلیل تحولات و درگیری‌های داخلی در کشور افغانستان، از گمرکات اجرایی و تجار درخواست می‌شود تا اطلاع ثانوی از ارسال حامل‌های صادراتی و ترانزیتی که قصد خروج از گمرک میلک و بازارچه گمشاد را دارند خودداری کنند.

به گزارش می‌متالز، گمرک میلک در شهرستان هیرمند و در مقابل گمرک زرنج افغانستان قرار دارد که با تحولات رخ داده در شب و روز گذشته در این کشور، خروج کامیون‌های ایرانی و ترانزیتی به سمت افغانستان تا اطلاع ثانوی امکان پذیر نخواهد بود.

بر اساس اعلام ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان از گمرکات اجرایی خواسته شده است تا اطلاع ثانوی از ارسال هرگونه کالای صادراتی وترانزیتی به افغانستان از طریق مرز میلک و بازارچه گمشاد خود داری کنند.

گمرک همچنین اعلام کرده است، کامیون‌های ایرانی و محموله‌های تجاری هم اکنون در حال بازگشت هستند و در صورت ایجاد هرگونه تغییری در شرایط این مرز‌ها در روز‌های آتی اطلاع رسانی خواهد شد.

گفتنی است طی روز‌های گذشته مقادیر زیادی سوخت، دارو، سرنگ و سرم قاچاق، قبل از خروج از کشور توسط مربی سگ‌های موادیاب و یگان حفاظت گمرک میلک کشف و ضبط شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم