تاریخ: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۱:۲۲
بازدید: ۴۲۵
کد خبر: ۲۲۲۳۲۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

توقف کامل تجارت ایران با افغانستان کذب است

توقف کامل تجارت ایران با افغانستان کذب است
‌می‌متالز - سخنگوی گمرک گفت: تردد کامیون‌های صادراتی در مرز‌های دوغارون در خراسان رضوی و ماهیرود در خراسان جنوبی به سمت افغانستان ادامه دارد و خبر توقف کامل تجارت با این کشور اساسا کذب است.

به گزارش می‌متالز، سید روح اله لطیفی؛ سخنگوی گمرک اظهار داشت: روند تجاری در مرز ماهیرود رشد ۵۰ درصدی پیدا کرده و روزانه بیش از ۵۰۰ کامیون محموله هایشان را به کامیون‌های افغان انتقال داده تا به مقاصد صادراتی این کالا‌ها در افغانستان برسد.

وی افزود: در مرز دوغارون نیز نزدیک به ۲۵۰ کامیون محموله‌های تجاری خود را به کامیون‌ها و تجار افغان برای طی مسیر در افغانستان منتقل می‌کنند و خبر توقف کامل تجارت با افغانستان شایعه است و شاید بیشتر کاربرد داخلی در افغانستان را برای طرف‌های درگیر داشته باشد.

لطیفی تاکید کرد: بعد از بازگشت امنیت به مرز میلک و فروکش کردن درگیری‌ها با هماهنگی‌های انجام شده با سازمان‌های مستقر در مرز و نیرو‌های نظامی و امنیتی، کامیون‌های متوقف در مرز میلک سیستان و بلوچستان به شرط خواست تجار افغان به مانند ماهیرود و دوغارون می‌توانند کالا‌های خود را در مرز به کامیون‌های افغان تحویل دهند تا به مقاصد نهایی در این کشور ارسال شود.

سخنگوی گمرک افزود: بازگشایی مرز میلک، فعلا برای کامیون‌های متوقف در مرز است و امید داریم از شنبه گمرکات اجرایی و تجار بتوانند محموله‌های جدید را با هماهنگی با گمرک میلک به این مرز برای صادرات به افغانستان ارسال کنند.

گفتنی است از روز جمعه از مرز میلک به دلیل تحولات پیش آمده خروج کالا انجام نشده است.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم