تاریخ: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۴:۳۰
بازدید: ۵۳۲
کد خبر: ۲۲۲۴۵۳

کاهش ۵۰ درصدی پرواز‌های مشهد به دلیل کرونا

کاهش ۵۰ درصدی پرواز‌های مشهد به دلیل کرونا
‌می‌متالز - سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از کاهش ۵۰ درصدی پرواز‌های استان خراسان رضوی (مشهد) و هرمزگان (کیش) به دلیل شیوع ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش می‌متالز، محمدحسن ذیبخش اظهار کرد: به دنبال شیوع گسترده بیماری کرونا دلتا در اکثر شهر‌های استان‌های خراسان رضوی (مشهد) و هرمزگان (کیش) و روند رو به افزایش آن برای مدت ۱۰ روز پرواز‌های هوایی از /به این استان‌ها محدود می‌شود.

وی افزود: بنا به درخواست وزارت کشور و ابلاغیه‌ی وزارت راه و شهرسازی به سازمان هواپیمایی کشوری از ۲۰ مردادماه پرواز‌ها در مسیر مشهد و کیش ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم