تاریخ: ۰۵ شهريور ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۲:۰۶
بازدید: ۴۳۰
کد خبر: ۲۲۴۳۱۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

بازگشت قیمت جهانی طلا به کانال ۱۸۰۰ دلار

بازگشت قیمت جهانی طلا به کانال ۱۸۰۰ دلار
‌می‌متالز - قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، جمعه، در حالی افزایش یافت که ارزش دلار در آستانه اجلاس فدرال‌رزرو پایین آمده و تقاضا برای طلا را افزایش داده است.

به گزارش می‌متالز، قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، جمعه، در حالی افزایش یافت که ارزش دلار در آستانه اجلاس فدرال‌رزرو پایین آمده و تقاضا برای طلا را افزایش داده است.

سرمایه‌گذاران با نگرانی منتظر سخنرانی رئیس فدرال‌رزرو در اجلاس سالانه بانک مرکزی آمریکا در جکسون هول هستند تا سرنخ‌هایی را در مورد برنامه آینده فدرال‌رزرو برای کاهش اقدامات حمایتی آن پیدا کنند.

در آستانه این اجلاس دلار روز‌های پرنوسانی را پشت سر می‌گذارد. روز چهارشنبه با تقویت دلار قیمت جهانی طلا از ۱،۸۰۰ دلار پایین‌تر آمده بود.

تا ساعت ۹:۱۶ به وقت تهران، قیمت خرید نقدی هر اونس طلا در بورس لندن، اسپات‌گلد، ۰.۴۳ درصد رشد کرد و به ۱،۷۹۹.۷۸ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر اونس طلای آمریکا تا این لحظه ۰.۳۸ درصد رشد کرد و به ۱،۸۰۲.۰۰ دلار رسید.

اگر در سخنرانی رئیس فدرال‌رزرو نشانه‌ای از احتمال افزایش زودهنگام نرخ بهره پیدا شود تقاضای طلا کاهش خواهد یافت.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم