تاریخ: ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۳۳
بازدید: ۴۶۸
کد خبر: ۲۲۵۵۶۹
سرویس خبر : آهن و فولاد

ایران دهمین فولادساز جهان شد

ایران دهمین فولادساز جهان شد
‌می‌متالز - انجمن جهانی فولاد با اشاره به رشد حدود ۱۰ درصدی تولید فولاد ایران در ۷ ماهه نخست سال جاری میلادی اعلام کرد ایران دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد در این دوره شناخته شده است.

به گزارش می‌متالز، انجمن جهانی فولاد در گزارشی اعلام کرد تولید فولاد ایران در ۷ ماهه نخست سال جاری میلادی با رشد ۹.۹ درصدی مواجه شده و به ۱۷.۸ میلیون تن رسیده است. تولید فولاد ایران در مدت مشابه سال قبل ۱۶.۲ میلیون تن اعلام شده بود.

رشد حدود ۱۰ درصدی تولید فولاد ایران درسال جاری میلادی در حالی است که این کشور تحت شدیدترین تحریم‌های آمریکا و همچنین اثرات شیوع کرونا قرار دارد. پیش‌تر نهاد‌های بین المللی از جمله صندوق بین المللی پول و بانک جهانی از تخلیه اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران و بازگشت رشد به اقتصاد این کشور با وجود تحریم‌ها خبر داده بودند.

بر اساس این گزارش، ایران در ۷ ماهه سال جاری میلادی توانسته است بالاتر از بسیاری از کشور‌های صنعتی، در جایگاه دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان قرار گیرد.

چین با تولید ۶۴۹.۳ میلیون تن فولاد بزرگترین تولیدکننده این محصول در ۷ ماهه نخست سال جاری میلادی بوده است. هند با ۶۸ میلیون تن و ژاپن با ۵۶.۱ میلیون تن به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم از این نظر قرار گرفته اند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم