تاریخ: ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۴۷
بازدید: ۳۲۴
کد خبر: ۲۲۷۸۵۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

آغاز طرح واکسیناسیـون کارکنـان فولاد سنگان

آغاز طرح واکسیناسیـون کارکنـان فولاد سنگان
‌می‌متالز - کارکنان شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردند.

به گزارش می‌متالز، مدیر واحد HSE فولاد سنگان با اعلام این خبر گفت: با پیگیری‌های انجام شده واکسیناسیون کارکنان و شرکت‌های تابعه فولاد سنگان با هدف حفظ سلامت و ایجاد محیط امن کاری آغاز شد.

دهقان افزود: با هدف افزایش ضریب سلامتی و ایجاد آرامش خاطر در فضای کار، پس از هماهنگی‌های بعمل آمده، کارکنان این شرکت دوز اول واکسن کرونا را دریافت می‌کنند.

وی افزود: واکسینه شدن کارکنان و نیرو‌های شاغل در مجموعه فولاد سنگان همواره بعنوان یکی از مهمترین اولویت‌های این شرکت بوده و باهمکاری و مساعدت شبکه بهداشت و درمان شهرستان خواف، این مهم صورت پذیرفت.

مدیر واحد HSE فولاد سنگان در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه هموطنان عزیزمان، خاطرنشان کرد: در این مرحله حدود ۳۰۰ نفر از کارکنان نوبت اول واکسن را دریافت و دیگر نیرو‌های شاغل در مجموعه نیز در روز‌های آتی واکسن مربوطه را دریافت خواهند نمود.

منبع: صنایع معدنی فولاد سنگان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم