تاریخ: ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۵۵
بازدید: ۳۴۸
کد خبر: ۲۲۸۷۷۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

محدودیت دسترسی کارگزاران به نامک لغو شد

محدودیت دسترسی کارگزاران به نامک لغو شد
‌می‌متالز - با تصویب هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار محدودیت دسترسی جدید به سامانه نامک که برای شرکت کارگزاری از سال ۹۵ وضع شده بود، لغو شد.

به گزارش می‌متالز، مدیریت نظارت بر کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: با ابلاغ مصوبه به بورس‌ها، اعطای دسترسی جدید به سامانه نامک توسط بورس‌ها برای شرکت‌های کارگزاری متقاضی، با رعایت سایر مقررات مرتبط بلامانع خواهد بود.

بر این اساس سفارش‌های مشتریان توسط معامله‌گران شرکت‌های کارگزاری از طریق ایستگاه‌های معاملات برخط گروهی و ایستگاه‌های معاملاتی سامانه نامک به هسته معاملات ارسال می‌شود که با توجه به اعلام آمادگی شرکت مدیریت فناوری بورس تهران محدودیت دسترسی به سامانه معاملات نامک حذف شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم