تاریخ: ۰۹ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۰:۱۱
بازدید: ۳۷۶
کد خبر: ۲۳۰۰۵۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
رشد بیش از ۳ میلیاردی درآمد هفتگی این سیمان فروش جنوبی؛

سیمان خوزستان، مهر را با صعود آغاز کرد

سیمان خوزستان، مهر را با صعود آغاز کرد
‌می‌متالز - سیمان خوزستان در هفته‌ای که گذشت، با محصول «سیمان تیپ ۲» حجم تقاضایی در حدود ۱۱ هزار و ۱۲۰ تنی را مشاهده کرد اما؛ رقم جالب ۱۶ هزار تن عرضه برای این شرکت سیمانی به ثبت رسید.

به گزارش می‌متالز، روند نزولی درآمدزایی سیمان خوزستان در هفته منتهی به ۹ مهرماه با یک روند صعودی توانست از ریزش درآمدی که در شهریورماه داش، کمی دوری کند و بیش از ۳ میلیارد تومان به درآمد‌های خود اضافه کند.

سیمان خوزستان، مهر را با صعود آغاز کرد
سیمان خوزستان در هفته‌ای که گذشت، با محصول «سیمان تیپ ۲» حجم تقاضایی در حدود ۱۱ هزار و ۱۲۰ تنی را مشاهده کرد اما؛ رقم جالب ۱۶ هزار تن حجم عرضه این محصول سخوز در بورس کالا بود؛ از مجموع معامله و پاسخ به تمام مشتریان ۳ میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان درآمد کسب شد.

از سوی دیگر، این سیمان فروش کیسه‌های سیمان تیپ ۵ را هم در هفته گذشته به بورس کالا آورده بود و با بیش از ۲ میلیارد و ۸۵۰ میلیون درآمد بیشتر نسبت به هفته گذشته توانست برای هفته منتهی به ۹ مهرماه، درآمدی ۶ میلیارد و ۵۱۶ میلیون تومان درآمدزایی کرد.

سیمان خوزستان، مهر را با صعود آغاز کرد
سیمان خوزستان ۱۹ هزار تن از سیمان تیپ ۵ را به بورس کالا آورد و تقاضای ۱۳ هزار و ۹۱۰ تنی را هم ثبت کرد.

منبع: بورس نیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم