تاریخ: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۴:۵۹
بازدید: ۳۴۰
کد خبر: ۲۳۱۸۰۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
با ۴۱۶ واحد کاهش؛

آیفکس در ابتدای کانال ۲۰ هزار واحدی بازایستاد

آیفکس در ابتدای کانال ۲۰ هزار واحدی بازایستاد
‌می‌متالز - در جریان معاملات امروز، (چهارشنبه، بیستم و یکم مهر ماه) شاخص کل فرابورس با کاهش ۴۱۶ واحدی به رقم ۲۰ هزار و ۶۷ واحد رسید.

به گزارش می‌متالز، برپایه معاملات آخرین روز معاملاتی هفته در فرابورس ایران، بیش از ۲ میلیارد ۵۸۰ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۷۷ هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال دادوستد شد.

در جریان معاملات امروز فرابورس ایران، مجتمع جهان فولاد سیرجان با ۹ واحد، شرکت صنعتی مینو با ۸ واحد، شرکت سرمایه‌گذاری مالی سپهر صادرات با ۶ واحد، شرکت تولیدات پتروشیمی قائد بصیر با ۲.۴۱ واحد و شرکت توسعه سامانه نرم‌افزاری نگین با ۲ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر رشد شاخص داشتند.

در مقابل، بیمه پاسارگاد با ۱۲۰ واحد، شرکت پلیمر آریاساسول با ۴۴ واحد، شرکت سنگ آهن گهر زمین با ۲۳ واحد، شرکت فرابورس ایران با ۱۴ واحد و شرکت پتروشیمی تندگویان با ۱۱ واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم