تاریخ: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۴:۰۵
بازدید: ۴۲۶
کد خبر: ۲۳۲۷۹۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
با کاهش ۱۳۱ واحدی؛

آیفکس سرخ‌پوش به تعطیلات رفت

آیفکس سرخ‌پوش به تعطیلات رفت
‌می‌متالز - در جریان معاملات امروز، (چهارشنبه، بیستم و هشتم مهر ماه) شاخص کل فرابورس با کاهش ۱۳۱ واحدی به رقم ۲۰ هزار و ۲۴۷ واحد رسید.

به گزارش می‌متالز، برپایه معاملات آخرین روز معاملاتی هفته در فرابورس ایران، بیش از ۵ میلیارد و ۹۱۶ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۷۵ هزار و ۸۴۲ میلیارد ریال دادوستد شد.

در جریان معاملات امروز فرابورس ایران، شرکت پلیمر آریا ساسول با ۷.۶۳ واحد، شرکت صنایع پتروشیمی تخت جمشید با ۷ واحد، شرکت فرابورس ایران با ۵ واحد، شرکت تولید نیروی برق دماوند با ۴ واحد و مجتمع صنایع لاستیک یزد با ۲ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر رشد شاخص داشتند.

در مقابل، شرکت پتروشیمی زاگرس با ۶۳ واحد، شرکت صنعتی مینو با ۱۳ واحد، شرکت پالایش نفت شیراز با ۱۱ واحد، شرکت پتروشیمی تندگویان با ۱۰ واحد و شرکت پالایش نفت لاوان با ۹.۷۲ واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم