تاریخ: ۰۴ آذر ۱۳۹۷ ، ساعت ۲۳:۴۱
بازدید: ۲۴۴
کد خبر: ۲۳۲۷۸
سرویس خبر : انرژی
مدیر امور آب تهران اعلام کرد

آزادسازی 2 هکتار از بستر رودخانه فرحزاد در تهران

می متالز - مدیر امور آب تهران بزرگ از آزادسازی بیش از 20 هزار متر مربع از بستر رودخانه فرحزاد واقع در بلوار مرزداران در شهرستان تهران خبر داد.
آزادسازی 2 هکتار از بستر رودخانه فرحزاد در تهران

به‌ گزارش می متالز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت‌نیرو (پاون)، علیرضا نیکنام با اعلام این خبر افزود: با تلاش اکیپ گشت و بازرسی منابع آب‌های سطحی امور منابع آب تهران بزرگ، پس از انجام کارشناسی‌های لازم و با تلاش واحد حقوقی جهت اخذ دستور قضایی موضوع تبصره 4 ذیل ماده 2 قانون توزیع عادلانه آب از سوی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تهران و هماهنگی یگان انتظامی شهرستان، بیش از دو هکتار از بستر رودخانه فرحزاد در شهرستان تهران آزادسازی شد.

وی با اشاره به اینکه رفع تصرف‌ها شامل بنا، سوله، محوطه‌سازی و نصب کانکس در قالب یک فقره دستور قضایی انجام شده است، اظهار کرد: افرادی که در نزدیکی حریم و بستر رودخانه‌ها معامله ملکی انجام می‌دهند، حتما پیش از انجام معامله استعلام لازم را از امور آب تهران بزرگ اخذ نمایند تا در آینده دچار ضرر و زیان نشوند.

مدیر امور منابع آب تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: این امور در نقش حاکمیتی خود با هرگونه تخلف و تصرف مطابق با قانون و بدون هیچ‌گونه اغماضی برخورد لازم را به‌عمل خواهد آورد.

عناوین برگزیده