تاریخ: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۷:۱۲
بازدید: ۴۴۱
کد خبر: ۲۳۶۰۷۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به سرمایه رسید

بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به سرمایه رسید
‌می‌متالز - در دومین روز هفته معاملات بورس و فرابورس تهران، شاهد تغییرات اندک شاخص سهام بانک‌ها و موسسات اعتباری در بازار سرمایه بودیم.

به گزارش می‌متالز، بیشترین افت قیمت سهام بانکی و موسسات اعتباری حاضر دربورس به نماد بانک اقتصاد نوین با کاهش ۱.۷۹ درصد اختصاص یافت و کمترین افت به نماد بانک تجارت با کاهش ۰.۰۵ درصد رسید.

بیشترین افت قیمت سهام بانکی و موسسات اعتباری حاضر در فرابورس به نماد موسسه اعتباری ملل با کاهش ۱.۲۱ درصد اختصاص یافت و کمترین افت به نماد بانک سامان با کاهش ۰.۳۱ درصد رسید.

بیشترین رشدقیمت سهام بانکی و موسسات اعتباری حاضر در بورس به نماد بانک پارسیان با افزایش ۱.۰۸ درصد اختصاص یافت و کمترین رشد به نماد بانک کارآفرین با کاهش ۰.۰۳ درصد رسید.

بیشترین رشدقیمت سهام بانکی و موسسات اعتباری حاضر درفرابورس به نماد بانک سرمایه با افزایش ۲.۳۷ درصد اختصاص یافت و کمترین رشد به نماد بانک ایران زمین با افزایش ۰.۹۶ درصد رسید.

حجم خرید و فروش بانک پاسارگاد در روز جاری برابر بود.

بانک قرض الحسنه رسالت روز جاری را بدون هیچ معامله‌ای به پایان رساند.

در روز جاری از میان ۱۶ بانک و موسسه اعتباری فعال در بورس و فرابورس تهران، نماد ۱۰ بانک و موسسه اعتباری قرمز پوش و نماد ۴ بانک و موسسه اعتباری سبزپوش شد.

منبع: چابک آنلاین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم