تاریخ: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۵۲
بازدید: ۵۷۶
کد خبر: ۲۳۶۲۰۹
سرویس خبر : آهن و فولاد

مذاکرات آمریکا و ژاپن برای حل مشکل تعرفه فولاد و آلومینیوم

مذاکرات آمریکا و ژاپن برای حل مشکل تعرفه فولاد و آلومینیوم
‌می‌متالز - وزارت صنعت ژاپن اعلام کرد که این کشور و ایالات متحده برای انجام مذاکرات درباره مشکل تعرفه‌های اضافی آمریکا بر واردات فولاد و آلومینیوم از ژاپن توافق کرده اند.

به گزارش می‌متالز، وزارت صنعت ژاپن روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور و ایالات متحده برای مذاکرات درباره مشکل تعرفه‌های اضافی آمریکا بر واردات فولاد و آلومینیوم از ژاپن توافق کرده اند.

بر اساس این گزارش، این توافق در نشستی بین کویچی هاگیودا، وزیر صنعت ژاپن و جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا حاصل شد.

یکی از مقامات وزارت صنعت ژاپن پس از این نشست به خبرنگاران گفت که هیچ اقدام مشخصی مورد بحث قرار نگرفته است.

ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که مذاکراتی را با ژاپن آغاز خواهد کرد که می‌تواند منجر به کاهش تعرفه‌ها بر واردات فولاد و آلومینیوم شود.

این تعرفه‌ها مدتهاست که در روابط تجاری بین این دو متحد مشکلاتی را بوجود آورده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم