تاریخ: ۰۶ آذر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۰:۲۷
بازدید: ۵۵۴
کد خبر: ۲۳۷۴۱۷
سرویس خبر : آهن و فولاد
عرضه شمش بلوم این فولادساز بدون مشتری ماند؛

فولادخراسان فروشی بالغ بر ۲ برابر هفتگی را ثبت کرد

فولادخراسان فروشی بالغ بر ۲ برابر هفتگی را ثبت کرد
‌می‌متالز - این فولادساز خراسانی برای هفته منتهی به ۵ آذرماه توانست درآمدزایی ۱۴۴ میلیارد و ۸۹۲ میلیونی را به ثبت رسید.

به گزارش می متالز، پس از ریزش درآمدی که فولاد خراسان در هفته گذشته به ثبت رساند، خروج از این شوک برای این شرکت (طبق نمودار زیر) کمی دشوار بوده اما؛ فخاس توانست که از این روند نزولی خارج شود.

این فولادساز خراسانی برای هفته منتهی به ۵ آذرماه توانست درآمدزایی ۱۴۴ میلیارد و ۸۹۲ میلیونی را به ثبت رسید.

فولاد خراسان سبدکالایی همیشگی خود را یعنی «سبد میلگرد» و «شمش بلوم SP ۵» به‌سوی معاملات بازار فرستاد.

فولادخراسان فروشی بالغ بر ۲ برابر هفتگی را ثبت کرد

سبد میلگرد

این فولادساز در بخش سبدمیلگرد بیش از ۱۰ هزار و ۳۲ تن از این کالا را به رینگ نقره‌ای بازار آورد و تمام کالا‌ها را در این بخش فروخت؛ درآمدی که از این بخش کسب شد، بالغ بر ۱۴۴ میلیارد و ۸۹۲ میلیون تومان شد.

در ادامه می‌توان به شمش بلوم با وجود عرضه ۱۰ هزارتنی اشاره داشت که مشتریان از این کالا، استقبالی نکردند.

منبع: بورس نیوز

 

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم