به گزارش میمتالز، بهگفته ICPPA، کاهش موجودی زغالسنگ و عرضه آن به صنایع پایه، موجب بروز مشکلات عدیدهای در این صنایع خواهد شد. از آن جمله میتوان به صنعت آلومینیوم اشاره نمود که درصورت عدم امکان تأمین زغالسنگ، واردات این فلز به هند افزایش خواهد یافت؛ لذا اتحادیه تولیدکنندگان انرژی هند از وزارت نیروی این کشور درخواست نموده که بهسرعت نسبت به تأمین منابع زغالسنگ به نیروگاههای فعال (CPP) اقدام نماید.
بهطور متوسط، صنایع وابسته به انرژی در هند کمتر از ۵۰ درصد از نیاز زغالسنگ خود را دریافت میکنند. از سوی دیگر، هر نوع تعلل در تأمین انرژی به واحدهای تولید آلومینیوم که منجر به تعطیلی واحد ذوب گردد، مخرب خواهد بود چراکه جبران آن ۱۲ ماه زمان خواهد برد. در این بازه زمانی، شاهد بیکارشدن کارگران و ضررهای اقتصادی جبرانناپذیری خواهیم بود که همگی پیکره صنعت آلومینیوم رو به رشد این کشور را تحتتأثیر قرار خواهد داد.
بهگفته انستیتوی آلومینیوم هند، فرآیند تولید آلومینیوم، فرآیندی دقیق و ۲۴×۷×۳۶۵ روزه است که نباید بههیچعنوان در آن خللی ایجاد شود. اختلال در تأمین انرژی، ازجمله مخربترین مشکلات این صنعت انرژیبر محسوب میشود.
صنعت آلومینیوم هند بهمنظور تأمین بخشی از نیاز خود، نیروگاه اختصاصی با ظرفیت ۹۴۰۰ مگاوات و با صرف ۵۰ هزار کرور روپیه هزینه (کرو معادل ۱۰ میلیون است) راهاندازی کرده است. این صنعت تنها درصورتی قادر به تداوم تولید خواهد بود که سالانه ۵۵ میلیون تن زغالسنگ دراختیار داشته باشد.
صنعت آلومینیوم هند جهت تأمین مابقی زغال موردنیاز خود در مجاورت مناطقی غنی از زغالسنگ، واحد تولیدی راهاندازی کرده است تا بتواند بهراحتی از نیروگاههای انرژی با سوخت فسیلی، بهرهبرداری کند. با این وجود، این صنعت کاملاً تحتتأثیر کمبود زغال قرار دارد. بهتازگی صنعت آلومینیوم این کشور از وزارت سوخت، راهآهن و انرژی درخواست نموده که تا این صنعت رو به رشد را در اولویت تأمین زغالسنگ قرار دهد.
منبع: باشگاه آلومینیوم