تاریخ: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۰۴
بازدید: ۵۵۸
کد خبر: ۲۴۰۹۵۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
‌براساس ابلاغیه وزارت صمت و از اول دی ماه؛

کل کنسانتره و گندله آهن تولیدی کشور در بورس کالا عرضه می‌شود

کل کنسانتره و گندله آهن تولیدی کشور در بورس کالا عرضه می‌شود
‌می‌متالز - رضا محتشمی پور معاون امروز معادن و فرآوری مواد وزارت صمت طی نامه‌ای به روسای سازمان‌های صمت ۳۱ استان کشور و جنوب کرمان، الزام عرضه تمامی تولید واحد‌های کنسانتره و گندله سازی (بجز خود مصرفی) جهت فروش در بورس کالا را ابلاغ کرد.

به گزارش می‌متالز، در این نامه آمده است: با عنایت به دستور و تاکید مقام عالی وزارت، ضروری است از اول دی ماه تمامی تولید کنسانتره و گندله آهن واحد‌ها بجز خود مصرفی جهت فروش در بورس کالا عرضه شوند؛ لذا فروش کنسانتره و گندله آهن در خارج از بورس کالا مجاز نیست.

براساس اعلام محتشمی پور درصورتی که واحد‌ها دارای قرارداد تامین بلند مدت قبل از ابلاغ این نامه باشند مدارک و مستندات را جهت بررسی به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و معاونت معادن و فرآوری مواد ارسال کنند.

همچنین کف عرضه واحد‌ها در بورس کالا متعاقبا اعلام می‌شود.

کل کنسانتره و گندله آهن تولیدی کشور در بورس کالا عرضه می‌شود

منبع: کالاخبر

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم