تاریخ: ۰۶ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۰:۲۸
بازدید: ۲۳۲
کد خبر: ۲۴۱۹۰۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در مراسم رونمایی از هوشمندسازی صدور کارت بازرگانی اعلام کرد:

انجام ۲۵ استعلام سیستمی و برخط از ۲۰ دستگاه اجرایی مختلف برای صدور هوشمند کارت بازرگانی

انجام ۲۵ استعلام سیستمی و برخط از ۲۰ دستگاه اجرایی مختلف برای صدور هوشمند کارت بازرگانی
‌می‌متالز - رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت در مراسم رونمایی از هوشمند سازی و حذف نقش عامل انسانی در صدور کارت بازرگانی از انجام ۲۵ استعلام سیستمی و برخط از ۲۰ دستگاه اجرایی مختلف برای صدور هوشمند کارت بازرگانی خبر داد.

به گزارش می‌متالز، علی رهبری در این مراسم که با حضور وزیر صمت و فعالان بخش خصوصی برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: صدور کارت بازرگانی، مجوز ورود، تامین ارز، حمل بین الملل، تخلیه و انبارش از بخش‌های تجارت خارجی و تشریفات گمرکی، حمل داخلی و انبارش، حمل شهری و فروش بخش تجارت داخلی را تشکیل می‌دهند.

وی همچنین با بیان اینکه برای هر بخش سامانه تعیین شده است، گفت: سامانه‌ها به خوبی شکل گرفته است و اغلب آن‌ها به سامانه جامع تجارت متصل شده است و با سامانه جامع تجارت که پنجره واحد تجارت می‌باشد، تبادل اطلاعات می‌کنند.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت همچنین با بیان اینکه لایه‌های حاکمیت و دستگاه‌های مختلف در این موضوع سهیم هستند و ذیل هر کدام فعالان اقتصادی تعریف می‌شوند، تصریح کرد: وزارتخانه‌هایی از جمله صمت، بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، ارتباطات، نفت، راه و شهرسازی، امور اقتصادی و دستگاه‌هایی از جمله سازمان ملی استاندارد، بانک مرکزی و بیمه مرکزی در این موضوع دخیل هستند.

رهبری همچنین یکی از خدماتی که لایه کسب و کار‌ها انتظار دارند تا لایحه حاکمیت برای آن‌ها انجام دهد را صدور مجوز دانست و اضافه کرد: ۷۲ هزار واحد صنعتی، ۶ هزار معدن، ۳۶هزار بنگاه و ۱۰۵ واحد دارای نماد تجارت الکترونیکی (اینماد) و بیش از سه میلیون واحد صنفی وجود دارد.

وی همچنین با بیان اینکه مرکز توسعه تجارت الکترونیکی متولی فرآیند اینماد است، گفت: در سال ۱۳۹۸ تمامی فرآیند‌های صدور اینماد را به صورت سیستمی و بدون دخالت انسانی کردیم که مدت زمان صدور از ۵ روز کاری به کمتر از یک روز و در برخی موارد به کمتر از یک ساعت رسید.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت همچنین بیان کرد: گام دوم کارت بازرگانی بود که خدمات پشتیبانی سامانه‌ای را مرکز توسعه تجارت الکترونیکی انجام می‌داد. صدور کارت بازرگانی ابتدا الکترونیکی و بعد هوشمند سازی شد و اکنون بدون محدودیت زمانی، بدون مراجعه حضوری و بدون دخالت عامل انسانی صادر می‌شود.

در این مراسم علاوه بر وزیر صنعت، معدن و تجارت، غلامحسین شافعی «رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران»، علی مویدی خرم آبادی «رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز» و رضا حاجی پور «رییس فراکسیون تسهیل تجارت داخلی وخارجی مجلس» و نمایندگانی از اتاق اصناف، اتاق تعاون و فعالان بخش خصوصی حضور داشتند.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده