به گزارش میمتالز، رئیس دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی گفت: بر اساس برآوردهای انجام شده از سوی انجمن ها، تشکلها و صنوف مختلف صنایع تکمیلی به ازای هر یک میلیون تن محصول پتروشیمی که به بازار داخل عرضه میشود، حدود ۱۷۰ هزار شغل در این حوزه ایجاد میشود.
متقی با تاکید براینکه، ایجاد و توسعه این صنایع خصوصا با اولویت توسعه در مناطق کم برخوردار آثار و برکات عظیمی را برای کشور دارد، درخصوص انعقاد تقاهم نامه همکاری میان دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، خاطر نشان کرد: این تفاهم نامه با هدف کنترل، نظارت و افزایش کیفیت محصولات پتروشیمی و حل و فصل برخی مشکلات شرکتهای پتروشیمی و صنایع تکمیلی پتروشیمی امضا شد و دارای شاخصهای مختلفی است.
وی افزود: انطباق مشخصات فنی گریدهای جدید محصولات پتروشیمی که در بورسهای کالا و انرژی عرضه میشوند، با لیسانسها و استانداردهای مربوطه از این شاخصها است به این ترتیب که شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در آزمایشگاههای تخصصی خود این گریدها و مواد شیمیایی را بررسی و تائید میکنند و در صورت صدور تائید، مجوز عرضه را خواهند گرفت. همچنین استعلام عدم ساخت داخل محصول برای مجوز واردات موادی که هنوز داخلی سازی نشده است با همکاری شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بررسی و به مراجع مربوطه پاسخ داده می شود.
وی ادامه داد: در زمینه صادرات نیز محصولات پتروشیمیها تحت کدهای تعرفه و آنالیز مشخص و مورد تائید دفتر توسعه صنایع پایین دستی مجوز صادرات خواهند داشت که در این زمینه نیز همکاری شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی لازمه انجام صحیح فرایند کاری خواهد بود.
متقی تصریح کرد: با امکانات و تجهیزات این شرکت هر گونه محصول پتروشیمی مورد مصرف در صنایع تکمیلی در کاربردهای مختلف قابلیت آزمایش و بررسی لازم وجود دارد تا بتوان تمام ادعاها را بررسی کرده و داوریهای مستند و مستدلی ارائه شود.
وی با بیان این که شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در نهایی شدن کلیه دیتا شیتهای محصولات پتروشیمی ها نیز همکاری دارد، گفت: این سامانه تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید و منجر به ایجاد یک منبع مطمئن برای تمام بهره برداران آن شامل پتروشیمی ها، صنایع تکمیلی، دانشگاهها مراکز تحقیقاتی و ... خواهد بود.
منبع: کالاخبر