تاریخ: ۱۷ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۰:۰۰
بازدید: ۳۱۱
کد خبر: ۲۴۳۸۲۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

محکومیت متهم پرونده عرضه خارج از شبکه سیمان

محکومیت متهم پرونده عرضه خارج از شبکه سیمان
‌می‌متالز - شعبه رسیدگی کننده تعزیرات حکم به جریمه نقدی فرد متخلف به عرضه خارج از شبکه سیمان در لامرد به میزان دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در حق دولت صادر کرد.

به گزارش می‌متالز، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: با گزارش سازمان صنعت، معدن و تجرات مبنی بر وقوع تخلف در یک عامل توزیع سیمان در شهرستان لامرد، پرونده‌ای جهت بررسی موضوع در تعزیرات حکومتی این شهرستان تشکیل شد.
غلامرضا سالاری افزود: با احضار متصدی این عاملیت به تعزیرات حکومتی، تحقیقاتی پیرامون موضوع انجام و نهایتا مشخص شد که این فرد، سیمان را به نرخ دولتی از کارخانه دریافت و بطور غیرقانونی و بیش از قیمت مصوب بفروش می‌رسانده و از این بابت مرتکب تخلف شده است.
سالاری از تکمیل تحقیقات و محرز شدن تخلف خبر داد و اضافه کرد: شعبه رسیدگی کننده حکم به جریمه نقدی فرد متخلف به میزان دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در حق دولت صادر کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم