به گزارش میمتالز، قاسم پیشهور رئیس اتاق اصناف کشاورزی اظهار داشت: به دلیل عدم توان نظارتی دولت در سالهای گذشته، مصرف کننده و تولیدکننده از ارز ۴۲۰۰ تومانی بهره نبرده اند و این دو بخش عمدتا از نحوه اختصاص یارانهها ناراضی هستند.
وی افزود: برای رفع این مشکل سادهترین کار حذف یارانه تولیدات کشاورزی و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی است، ولی تبعات تنش زای این اقدام به همه جامعه میرسد.
رئیس اتاق اصناف کشاورزی کشور ادامه داد: در تمام دنیا مرسوم است که در قیمت ۷ تا ۱۰ کالای اساسی که قوت قالب مردم است دولت به بازار آنها ورود کند و اقدامات تنظیم بازاری انجام دهد؛ با حمایت دولت از جامعه کشاورزی، محصولات آنها با قیمت کمتری به دست مردم برسد.
وی تصریح کرد: برای اعطای یارانهها به بخش کشاورزی از همان سالهای گذشته باید نظام صنفی کشاورزی را مسئول توزیع و نظارت بر یارانههای کشاورزی میکردیم، اما دولتهای قبل به بخش خصوصی اعتقادی نداشتند.
پیشهور گفت: نظام صنفی کشاورزی کشور که اکنون به اتاق اصناف کشاورزی ارتقا یافته است، این آمادگی را دارد تا هرگونه تسهیلات بانکی و یارانه را به بخش کشاورزی بر اساس پروانه و اهلیت تولیدکنندگان توزیع کند.
رئیس اتاق اصناف کشاورزی کشور اظهار داشت: در حال حاضر سیستم مورد نظر برای نظم بخشی، ساماندهی و نظارت بر جامعه کشاورزی در اتاق اصناف کشاورزی کشور وجود دارد.
پیشهور گفت: ما میتوانیم تسهیلات یارانهای را بر اساس هکتار هر کشاورز اختصاص دهیم، اما اکنون این تسهیلات توسط شورای روستا و وزارت جهاد کشاورزی اختصاص مییابد که از دقت لازم برخودار نیست و آشفتگی دارد.
منبع: خبرگزاری تسنیم