تاریخ: ۲۸ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۴:۱۹
بازدید: ۲۷۱
کد خبر: ۲۴۵۴۲۷

۴ روش برای ترک اعتیاد به موبایل/ چگونه کمتر از تلفن همراه استفاده کنیم؟

۴ روش برای ترک اعتیاد به موبایل/ چگونه کمتر از تلفن همراه استفاده کنیم؟
‌می‌متالز - این که عادت کنید هر شب قبل از خواب تلفن همراه خود را بررسی کنید یکی از مخرب‌ترین عاداتی است که می‌تواند منجر به یک اعتیاد منفی در شما شود، اما با چهار روش ساده می‌توان کمی از اعتیاد به موبایل را کم کرد.

به گزارش می‌متالز، این روز‌ها بسیاری از افراد به گوشی‌های خود وابستگی دارند، اما این وابستگی، علاوه بر فشار مضاعفی که به "گردن" کاربر وارد می‌کند و آسیب‌های فشاری مکرر، می‌تواند اضطراب را افزایش داده، به بینایی آسیب برساند و ما را مستعد جرایم سایبری کند.

راه‌هایی برای کاهش وابستگی به تلفن همراه، وجود دارد، که در ادامه برای شما نقل خواهیم کرد:

گوشی را از تخت خارج کنید

این که عادت کنید هر شب قبل از خواب گوشی هوشمند خود را بررسی کنید یکی از مخرب‌ترین عاداتی است که می‌تواند منجر به یک اعتیاد منفی در شما شود.

از جذابیت گوشی خود کم کنید

با تغییر حالت نمایش به "مقیاس خاکستری"، به طور موثر از رنگی به سیاه و سفید قدیمی می‌توانید نقشی موثر در کنترل اعتیاد به گوشی خود ایجاد کنید، نماد‌های مبهم، کمتر فریبنده خواهند بود و اعلان‌هایی که معمولا قرمز هستند فوریت خود را از دست می‌دهند. در آیفون‌ها، به «تنظیمات دسترسی/نمایش» و «فیلتر‌های اندازه متن/رنگ» بروید. مطالعه‌ای در دانشگاه داکوتای شمالی در ایالات متحده نشان داد که دانش‌آموزان پس از انجام این تغییر، ۴۰ دقیقه کمتر از تلفن خود استفاده می‌کنند.

سعی کنید برنامه‌های شبکه‌های اجتماعی را از صفحه اصلی به صفحه دیگری منتقل کنید. هیلدا برک، روان‌درمانگر، نویسنده کتاب کار اعتیاد به تلفن، می‌گوید: «وقتی چیزی برای ما بسیار در دسترس است، بدون این که متوجه باشیم، مدام با آن کار می‌کنیم و بدون این که حواسمان باشد روی آن کلیک می‌کنیم.»

ورود خودکار به اپلیکیشن‌ها را غیرفعال کنید

اگر بخواهید جزئیات حساب کاربری خود را وارد اپلیکیشن‌ها کنید، چقدر از فیس بوک یا اینستاگرام استفاده می‌کنید؟ وارد کردن جزئیات شبکه‌های اجتماعی از تاریخچه شما باعث می‌شود که جذابیت کمتری داشته باشند.

با یک دوست تماس بگیرید

آخرین باری را که واقعاً به جای ایمیل زدن، پیامک، ارسال پیام در واتس اپ یا ارسال چند «لایک» در فیس بوک یا اینستاگرام، واقعاً با شخصی صحبت کردید، را به یاد دارید؟ مطالعه‌ای در دانشگاه تگزاس نشان داد که وقتی مردم به جای ارسال پیام، با تلفن صحبت می‌کنند، احساس ارتباط بیشتری می‌کنند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی جماران (جی پلاس)

عناوین برگزیده