
در گفتوگوی اختصاصی «میمتالز» با مدیرعامل شرکت مادر تخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) عنوان شد:
به گزارش میمتالز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سنگ آهن گهرزمین، صبح امروز علی زینی وند در ستاد مدیریت بحران استان با اشاره به عملکرد معینهای اقتصادی در استان کرمان عنوان کرد: همه بایستی مصوبات را انجام دهند و در بین معینهای اقتصادی، شرکت گهرزمین تنها شرکتی است که به تعهدات خود عمل کرده است.
وی ضمن تقدیر از اقدامات این شرکت افزود: گهرزمین در بحث مسوولیتهای اجتماعی اقدامات شایستهای انجام داده که یکی از این موارد، کمک به سیل زدگان جنوب استان است.
زینی وند در پایان خاطرنشان کرد: معادن بزرگ باید در زمان بحران در کنار ما باشند و به تعهدات و مسوولیتهای اجتماعی خود عمل کنند.