تاریخ: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۵:۰۴
بازدید: ۲۴۸
کد خبر: ۲۴۸۵۸۴
سرویس خبر : آهن و فولاد

علم داده‌ها و فصل جدید اقدامات فولاد هرمزگان در حوزه دانش و فناوری

علم داده‌ها و فصل جدید اقدامات فولاد هرمزگان در حوزه دانش و فناوری
‌می‌متالز - فولاد هرمزگان در تلاش است با استفاده از دیتا‌های موجود و تبدیل آن به دانش و خرد جدید مشکلات پیش روی صنعت فولاد را از میان بردارد.

به گزارش می‌متالز، توسعه پایدار در واحد‌های صنعتی یعنی توجه به تمامی آیتم‌های موثر در تولید. عدم تمرکز بر هر یک می‌تواند دستیابی به توسعه پایدار که منجر به افزایش بهره وری و درآمد و سوددهی می‌شود را کاهش دهد درنتیجه واحد‌هایی همچون فولادسازان در سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری به دنبال دست یابی به توسعه پایدار هستند.

حال در این میان فولاد هرمزگان در کنار سایر اقدام‌های توسعه‌ای خود به سراغ فصل جدیدی از اقدامات در حوزه دانش و فناوری رفته تا براساس این برنامه به بهره وری بیشتری دست پیدا کند.
بدون شک این مجموعه امروز یکی از بزرگان صنعت فولاد محسوب می‌شود که نقشی مهم در صادرات ایفا می‌کند و این در حالی است که ارتقای کیفیت یکی از اصلی‌ترین دلایل برای حظوری مداوم در بازار‌های صادراتی بشمار می‌رود.

در همین راستا فولاد هرمزگان بر نیروی متخصص سرمایه گذاری کرده تا بتواند با استفاده از این ظرفیت به تولید دانش دست پیدا کند.

در این جهت با برگزاری اولین رویداد علم داده، فولاد هرمزگان حضور خود در بخش جدیدی را نوید داد که نه تنها به نفع این مجموعه بلکه در ادامه می‌تواند به سایر مجموعه‌های فولادی نیز کمک کند.

در چنین اقدامی اطلاعات موجود به داده تبدیل می‌شود و در نهایت این داده‌ها به دانشی جدید، و این می‌تواند گامی مهم در راستای بومی سازی دانش، بهره وری وحتی مقابله با تحریم‌ها باشد.

فولاد هرمزگان می‌داند که امروز پاشنه آشیل یک صنعت دانش و فناوری است و عدم توجه به آن با افزایش هزینه‌های تولید قدرت رقابت پذیری را کاهش می‌دهد.

اما چرا این موضوع در دستور کار فولاد هرمزگان قرار گرفت؟

بدون شک صنعت فولاد با توجه به چالش‌های رخ داده در سال‌های اخیر، در ادامه راه با مشکلات بیشتر و جدی تری مواجه می‌شود. درنتیجه پیش بینی آن‌ها و یافتن راهکار‌های جدید می‌تواند به کمک تولید بیاید.
به همین دلیل این طرح در دستور کار فولاد هرمزگان قرار گرفت.

هرچند اخیرا وزیر صمت هدف گذاری تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در چشم انداز ۱۴۰۴ را اشتباه تلقی کرده است، اما با نگاهی به مجموعه‌های فولادی از جمله هرمزگان خواهیم دید، توسعه در همه بخش‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

یعنی تنها تمرکز بر افزایش تولید نیست بلکه توام با افزایش تولید، واحد تحقیق و توسعه بر روی آنالیز اطلاعات و ارتقای دانش متمرکز شده و نتیجه آن را می‌توان در ثبت رکورد‌های پی در پی در تولید و فروش دید.

با چنین رویکردی می‌توان پیش بینی کرد فولاد هرمزگان در آینده نزدیک در حوزه دانش صنعت فولاد حرف‌های بسیاری خواهد داشت. درواقع فولادسازان امروز تلاش بر آن دارند تا بتوانند در حوزه دانش و تکنولوژی به خودکفایی رسیده و در نهایت صدور دانش و فناوری را محقق کنند.

منبع: تیتر ۲۰

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین