به گزارش میمتالز، وی در ادامه افزود: ظرفیت اسمی تولید پشم شیشه این شرکت ۹هزار تن و محصول ایزوگام آن ۵ میلیون متر مربع در سال است. شرکت پشم شیشه ایران با صادرات به بیش از ۸ کشور جهان عنوان بزرگترین تولید کننده کشور در صنعت پشم شیشه را به خود اختصاص داده است و با برنامه ریزیهای صورت گرفته به دنبال ایجاد بازارهای جدید در جهت توسعه برند شرکت هستیم.
باقری در خصوص آخرین وضعیت انتقال پروژه این شرکت به منطقه ویژه اقتصادی شیراز تصریح کرد: در حال حاضر پروژه با پیشرفت فیزیکی ۳۷ درصد روبرو است و بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان در آن هزینه شده است؛ برای کل پروژه ۴۲۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که از محل تسهیلات بانک ها، نقدینگی شرکت و مساعدت هلدینگ صدر تامین و شستا این تامین اعتبار انجام میشود.
مدیر عامل شرکت پشم شیشه ایران با بیان اینکه در حال حاضر هیچکدام از فعالیتهای انتقال وجود ندارد که قرارداد فعال نداشته باشد، اظها کرد: از چهار ماه اخیر همه فعالیتهای باقی مانده از پروژه در قالب یک قرارداد EPC با یک شرکت معتبر داخلی منعقد شده است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر این شرکت در پشم شیشه ایران مستقر است و نزدیک به ۲۰ درصد از قرارداد به عنوان پیش پرداخت را دریافت کرده است. همچنین تعداد قابل توجهی نیروی انسانی این شرکت هم در محل شرکت پشم شیشه و هم منطقه ویژه اقتصادی مستقر شده اند تا براساس یک برنامه زمان بندی کارخانه پشم شیشه به خارج از شهر شیراز منتقل شود.
مدیرعامل شرکت پشم شیشه ایران در خصوص صادرات محصولات این شرکت بیان داشت: کشورهای مقصد صادراتی شرکت پشم شیشه شامل ترکمنستان، گرجستان، قزاقستان، آذربایجان، ارمنستان و قرقیزستان میشوند، که سوریه، عمان و قطر نیز از جمله مقصدهای صادراتی شرکت در آینده نزدیک خواهند بود.
در پایان این دیدار، زه تابیان قائم مقام شستا ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی دقیق و انتقال هر چه سریعتر کارخانه فعلی شیراز طبق برنامه زمانبندی به منطقه ویژه اقتصادی در حوزههای مسئولیتهای اجتماعی، تحقیق و توسعه و ایجاد افزایش ظرفیت در بخش تولید، بتوان گامهای موثری را در جهت توسعه برند شرکت پشم شیشه ایران برداریم.
منبع: اقتصاد آنلاین