تاریخ: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۶:۲۳
بازدید: ۲۱۴
کد خبر: ۲۵۰۲۹۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
صالح‌آبادی اعلام کرد؛

رشد ۲۰۷ درصدی معاملات در بازار متشکل ارزی

رشد ۲۰۷ درصدی معاملات در بازار متشکل ارزی
‌می‌متالز - رییس کل بانک مرکزی گفت: ثبات و آرامش در بازار ارز را در گرو درآمد‌ها و عرضه مناسب ارز در کشور دانست و خاطرنشان کرد: بازار متشکل ارزی با رشد ۲۰۷ درصدی در امسال به رقم یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون دلاری در معاملات خود رسید.

به گزارش می‌متالز، علی صالح آبادی افزود: ارزش تجارت خارجی نیز با رشد ۳۸ درصدی نسبت به سال گذشته به ۹۰ میلیارد دلار رسید و در سامانه نیما نیز بیش از ۲۶ میلیارد دلار عرضه به ثبت رساندیم که در مجموع ۶۶ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است؛ برهمین اساس نسبت به پایداری و بهبود شاخص‌های اقتصادی در سال آتی امیدواریم.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه شاخص عملکرد بانک‌های قرض‌الحسنه در مقایسه با بانک‌های دیگر مشخص می‌کند این بانک‌ها در ثبات مناسب تری قرار دارند، افزود: در تلاش هستیم با کمک به این دو بانک، فرهنگ قرض‌الحسنه را بیشتر ترویج دهیم.

رییس شورای پول و اعتبار گفت: اقدامات ویژه‌ای برای مقررات و نظارت بر روی صندوق‌های قرض‌الحسنه در حال اجراست تا ضمن نظام‌مند کردن آن‌ها از بروز مشکلات احتمالی برای نظام پولی جلوگیری شود.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اگر نمایندگان مجلس در تدوین بودجه سال ۱۴۰۱ دقت در توازن را رعایت کنند و ناترازی بودجه‌ای نداشته باشیم، قطعا با همکاری سایر حوزه‌ها در اقتصاد کلان شاهد ثبات و آرامش خواهیم بود.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه برخط بازار متشکل ارزی گفت: این سامانه در مرحله اول مختص تامین ارز مسافرتی است و در حال حاضر این سامانه فقط برای ارائه ارز به مسافران طراحی شده و در آینده نزدیک با برقراری ارتباط با وزارتخانه‌های دیگر برای کلیه منقاضیان ارز، دسترسی و خدمات ایجاد خواهد خواهد شد.

صالح آبادی ادامه داد: متقاضیان ارز با مراجعه به این سامانه کلیه مدارک خود را بارگذاری کرده و با تعیین زمان و محل دریافت ارز، بدون نیاز به صف و اتلاف وقت ارز مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد.

وی افزود: هدف از راه انداری این سامانه در راستای فرهنگ مشتری مداری و حفظ رعایت شئون شهروندان و جلوگیری از حضور فیزیکی آنان در صف‌های طولانی است.

منبع: پایگاه خبری تحلیلی تجارت بین الملل (اگزیم نیوز)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده