تاریخ: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۳:۳۰
بازدید: ۲۷۲
کد خبر: ۲۵۱۲۴۱
سرویس خبر : آهن و فولاد
در اختتامیه دومین کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری مداوم عنوان شد؛

ضرورت پژوهش و کنفرانس‌های تخصصی در صنایع معدنی

ضرورت پژوهش و کنفرانس‌های تخصصی در صنایع معدنی
‌می‌متالز - رئیس هیات عامل ایمیدرو در آیین اختتامیه دومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم گفت: پژوهش و کنفرانس‌های تخصصی نقش بی بدیل در کاهش قیمت تمام شده محصولات دارد و به پایداری در فضای رقابتی می‌انجامد.

به گزارش می‌متالز، وجیه‌الله جعفری، رئیس هیات عامل ایمیدرو در آیین اختتامیه دومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، ضمن تقدیر از شرکت فولاد هرمزگان در برگزاری این کنفرانس، اظهار کرد: ما نیازمند برگزاری کنفرانس‌های تخصصی هستیم و اگر چه کنفرانس‌های عمومی برگزار می‌شود، اما ضرورت برگزاری کنفرانس‌های تخصصی با موضوع تامین زنجیره مواد معدنی ضروری است.

وی افزود: برای دستیابی به تکنولوژی و نوآوری‌های روز و کاهش قیمت تمام شده محصولات نیازمند برگزاری کنفرانس‌های تخصصی هستیم تا تبادل دانش تقویت شود.

جعفری با تاکید بر نقش دانش در بهره‌وری اقتصاد صنایع معدنی، گفت: پژوهش و توسعه فناوری و تکنولوژی نقش بی بدیلی در تسلط بر دانش روز دارد که در نهایت به کاهش قیمت تمام شده محصولات منتج می‌شود و به پایداری در فضای رقابتی می‌انجامد.

وی به ۴۰ میلیون تن ظرفیت ایجاد شده تولید فولاد در کشور اشاره کرد و افزود: تحقق چشم‌انداز ۵۵ میلیون تنی فولاد در ۱۴۰۴ در گرو توسعه صنایع معدنی است که نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با تاکید بر بدیهی بودن نقش تکنولوژی و فناوری در صنایع معدنی، تصریح کرد: آرزوی توفیق برای شرکت فولاد هرمزگان و فولاد مبارکه دارم و امیدوارم چنین شرکت‌هایی با استفاده از علم و دانش نخبگان صنعت فولاد کشور به سوی تعالی گام بردارند.

در پایان مراسم اختتامیه دومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم از سید امیر مهدویان در بخش مقاله برتر از شرکت فولاد هرمزگان، امیر گرجی در بخش تجربه برتر از شرکت فولاد مبارکه و مجتبی همدم در بخش نوآوری برتر از شرکت فولاد خراسان و همچنین از دبیر اجرایی کنفرانس، دبیر علمی کنفرانس، مدیر روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان و رئیس هیات مدیره شرکت کنترل سیستم ابزار دقیق سازنده دستگاه XRF تقدیر شد.

این دستگاه که به همت شرکت فولاد هرمزگان و یکی از شرکت‌های دانش بنیان بومی‌سازی شده است و مراحل پایانی آزمایش را در سازمان انرژی اتمی می‌گذراند.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

عناوین برگزیده