تاریخ: ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۲:۳۶
بازدید: ۲۳۴
کد خبر: ۲۵۲۰۱۲
سرویس خبر : آهن و فولاد

سرمایه‌گذاری آرسلورمیتال در فرانسه

سرمایه‌گذاری آرسلورمیتال در فرانسه
‌می‌متالز - آرسلورمیتال با یک طرح سرمایه‌گذاری ۷/ ۱ میلیارد یورویی در فرانسه که توسط دولت این کشور حمایت می‌شود، کربن‌زدایی خود را تسریع می‌بخشد. نخست وزیر فرانسه ژان کاستکس با بازدید از سایت این غول فولادسازی در دانکرک در ۴ فوریه ۲۰۲۲، حمایت دولت فرانسه از برنامه کربن‌زدایی آرسلورمیتال را اعلام کرد که شامل سرمایه‌گذاری در واحد‌های فوس‌سورمر و دانکرک در این کشور است.

به گزارش می‌متالز، آرسلورمیتال شرکت فولادسازی چندملیتی است، که دفتر مرکزی آن، در لوکزامبورگ سیتی، لوکزامبورگ مستقر است. این شرکت در سال ۲۰۰۶ و در پی خریداری و تصاحب شرکت آرسلور، توسط شرکت فولاد میتال، سپس ادغام دو شرکت، تاسیس شد.

به نقل از wbcsd، این سرمایه‌گذاری در راستای تحولات عمیق در فولادسازی در این کشور و کاهش سالانه نزدیک به ۴۰ درصدی یا ۸/ ۷ میلیون تنی انتشار CO ۲ در عملیات این شرکت در فرانسه تا سال ۲۰۳۰، صورت می‌پذیرد. این تحول منجر به کاهش ۱۰درصدی انتشار گاز‌های گلخانه‌ای از کل صنعت فرانسه خواهد شد و فولادسازی این کشور را در مسیری همسو با اهداف توافق پاریس قرار می‌دهد. دگرگونی در عملیات فولادسازی، یک پویایی مثبت و پایدار برای اشتغال و فعالیت‌های صنعتی در فرانسه، به ویژه در مناطق دانکرک و فوس‌سورمر ایجاد می‌کند. آرسلورمیتال تا سال ۲۰۳۰ بالغ بر ۷/ ۱ میلیارد یورو برای سرعت بخشیدن به کربن‌زدایی از سایت‌های فولادسازی خود در فوس‌سورمر و دانکرک و در عین حال حفظ ظرفیت‌های تولیدی، سرمایه‌گذاری خواهد کرد. این شرکت در فوس‌سورمر، یک واحد کوره قوس الکتریکی (EAF) خواهد ساخت. این واحد جدید تکمیل‌کننده کوره پاتیلی آرسلورمیتال در این سایت است که در ماه مارس گذشته خبر راه‌اندازی آن اعلام شد و به واسطه طرح بازیابی فرانسه با نام «France Relance» پشتیبانی می‌شود. این سرمایه‌گذاری‌ها، فوس‌سورمر را به یک سایت مرجع برای تولید فولاد کم‌کربن و فرآیند فولادسازی چرخشی، با استفاده از فولاد‌های بازیافتی تبدیل می‌کند.

در سایت دانکرک نیز آرسلورمیتال یک واحد ۵/ ۲ میلیون تنی تولید آهن اسفنجی (DRI) از سنگ‌آهن با استفاده از هیدروژن به جای زغال‌سنگ، ایجاد خواهد کرد. این واحد DRI با یک کوره الکتریکی ابتکاری تجهیز شده و توسط یک کوره قوس الکتریکی (EAF) اضافی تکمیل خواهد شد. همچنین سرمایه‌گذاری‌های دیگری نیز در رابطه با توسعه فناوری برای افزایش نسبت ضایعات فولادی مورد استفاده در این واحد‌ها در حال برنامه‌ریزی است. تاسیسات صنعتی جدید از سال ۲۰۲۷ آغاز به کار خواهند کرد و تا سال ۲۰۳۰ به تدریج جایگزین سه کوره بلند آرسلور میتال در فرانسه خواهند شد که دو مورد از سه کوره در دانکرک و یکی از آن‌ها در فوس احداث می‌شوند.

اریک نیدزیلا، مدیر آرسلورمیتال فرانسه و معاون بخش اقدامات آب و هوایی این شرکت در اروپا، اظهار کرد: آرسلورمیتال مفتخر است دولت فرانسه از پروژه‌های ما به خوبی حمایت می‌کند. ما مفتخریم که این فرصت منحصر به فرد را برای کمک به اهداف آب و هوایی فرانسه ۲۰۳۰ و توسعه فولادسازی قدرتمند خود در این کشور در اختیار داریم. تیم مدیریت آرسلورمیتال و ۱۵۵۰۰ کارمند آن در فرانسه برای موفقیت در این انقلاب صنعتی جدید بسیج شده‌اند و ما بسیار خوشحال خواهیم شد که از استعداد‌های جدیدی که مایل به مشارکت در این ماجراجویی خارق‌العاده هستند استقبال کنیم.

ایو کبرلی، مدیر بخش محصولات تخت آرسلورمیتال اروپا، افزود: آرسلورمیتال به عنوان یک پیشرو در فولادسازی، متعهد به کربن‌زدایی کارخانه‌های خود در اروپا برای خدمت به مشتریان صنعتی از جمله صنایع خودرو، بسته‌بندی، ساخت و ساز، حمل و نقل و همچنین انرژی خورشیدی و بادی و شبکه‌های آینده برای جذب هیدروژن و CO ۲ است.

منبع: دنیای اقتصاد

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده