تاریخ: ۰۹ دی ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۸:۰۲
بازدید: ۳۷۹
کد خبر: ۲۵۶۶۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
صبح امروز با حضور غول‌های معدنی در شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات کلید خورد:

برنامه وسیع هلدینگ «ومعادن» برای ارتباط صنعت و دانشگاه

می متالز - شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری معادن و فلزات برای ارتباط جدی حوزه صنعت با دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور برنامه ویژه‌ای را تدارک دیده‌اند.
برنامه وسیع هلدینگ «ومعادن» برای ارتباط صنعت و دانشگاه

به گزارش می متالز، محمدرضا مقیسه مدیر روابط عمومی «ومعادن» با اعلام این خبر افزود: طی سالیان متمادی موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه همواره به‌عنوان راه‌حل کلیدی پیشرفت و توسعه صنایع کشور مطرح بوده و تلاش‌های بسیاری از سوی مراکز مختلف در این خصوص انجام گرفته است، لیکن این ارتباط آن‌چنان‌ که باید، به ثمر ننشسته و یکی از علل اصلی آن فقدان اراده جمعی کافی از سوی متصدیان امر به‌ویژه دست‌اندرکاران حوزه صنعت بوده است.

مقیسه با اشاره به فعالیت‌های گذشته شرکت‌های گروه در جذب مشارکت مراکز علمی و دانشگاه‌ها ادامه داد: تجارب متعددی از همکاری‌ها و حضور بلندمدت و یا پروژه‌ای دانشگاهیان را در هلدینگ داشته‌ایم و خوشبختانه نتایج بسیار خوبی هم حاصل‌شده است. با نگاه مثبتی که مدیران مجموعه داشته‌اند امروز هر یک از شرکت‌های گروه می‌تواند کارنامه درخشانی در شکل‌گیری پیوند جدی میان صنعت و دانشگاه را در محدوده فعالیت‌های خود ارائه کند؛ اما آنچه در روزهای اخیر شاهد شکل‌گیری آن هستیم و در جلسه امروز صبح رسماً میان مدیران عامل شرکت‌های معدنی و فولادی نظیر گل‌گهر، چادرملو، گهرزمین، ارفع، صبانور، فولاد خراسان و ... سنگ بنای آن نهاده شد، شروع یک برنامه هماهنگ، منسجم و اثرگذار با سرمایه‌گذاری و پشتیبانی مستقیم این شرکت‌ها بود که جزئیات آن پس از برگزاری نشست‌های تکمیلی به اطلاع عموم خواهد رسید.
مدیر روابط عمومی سرمایه‌گذاری توسعه معادن همچنین افزود: تجمیع و مشارکت بنگاه‌های معدنی و فولادی در این گستره وسیع برای اتصال جدی با مراکز علمی و دانشگاهی در نوع خود حرکتی بدیع و امیدبخش و ان‌شاءالله نویدبخش تحولاتی تازه در عرصه علم و فن‌آوری برای صنعت خواهد بود.
وی اظهار امیدواری کرد: همچنان که هلدینگ «ومعادن» در سالیان اخیر توانسته است با حرکت‌های بزرگی نظیر محوریت تشکیل کنسرسیوم بزرگ اکتشافی کشور، مشارکت در طرح‌های زیربنایی ملی نظیر انتقال آب خلیج‌فارس، تشکیل هلدینگ انرژی و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل (پیشبرد طرح احداث اسکله تخصصی محصولات معدنی و فولادی در جنوب شرقی کشور) پیشتاز باشد، درزمینهٔ پیوند بین صنعت و دانشگاه نیز با اجرای برنامه اخیر موفق عمل نموده و قدم‌های مؤثری در این مسیر بردارد.

منبع: می متالز
عناوین برگزیده