تاریخ: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۰:۵۲
بازدید: ۳۱۰
کد خبر: ۲۵۷۰۶۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

سازمان ‎بورس پرداخت سجامی سود شرکت‌ها را پیگیری کند

سازمان ‎بورس پرداخت سجامی سود شرکت‌ها را پیگیری کند
‌می‌متالز - عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به این که ۲۲ شرکت، غیرسجامی هستند که سازمان ‎بورس باید هر چه سریع‌تر تغییر روش واریز سود این شرکت‌ها را پیگیری کند، اعلام کرد: سود‌های رسوب‌شده مردم طی سالیان گذشته نیز ‎حق الناس است.

به گزارش می‌متالز، سیدمحسن دهنوی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رئیسه مجلس در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت:

‏۱. پس از ابلاغ قانون بودجه ۱۴۰۱ و بخشنامه سازمان بورس، تمامی شرکت‌های بورسی، موظف به واریز سود تقسیمی از طریق سجام هستند.

بر اساس اطلاعیه‌های ۹۳ شرکت متقاضی پرداخت سود در امسال تا کنون ۲۶ شرکت روش واریز سود را نسبت به سال گذشته تغییر داده و سجامی شده‌اند.

‏۲. اما همچنان ۲۲ شرکت، غیرسجامی هستند که سازمان ‎بورس باید هر چه سریع‌تر تغییر روش واریز سود این شرکت‌ها را پیگیری کند.

متأسفانه شرکت‌های با نماد وصنا، ولشرق و ثبهساز به بهانه واریز سود از سجام، زمان‌بندی تقسیم سود خود را به تأخیر انداخته‌اند.

‏۳. سازمان بورس نباید اجازه تاخیر واریز سود شرکت‌ها به این بهانه را بدهد.

سود‌های رسوب‌شده مردم طی سالیان گذشته نیز ‎حق الناس است که واریز آن از طریق سجام باید هرچه سریع‌تر در دستور کار قرار گیرد.

فقط به واریز سود امسال اکتفا نشود و تمامی مانده سود سال‌های پیش، از سجام پرداخت شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم