تاریخ: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۱۹
بازدید: ۳۴۸
کد خبر: ۲۵۸۴۸۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: نظارت دولت بر بازار کالای مورد نیاز مردم تشدید شود

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: نظارت دولت بر بازار کالای مورد نیاز مردم تشدید شود
‌می‌متالز - نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی از دهک‌ها از اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی هیچ نفعی نبردند گفت: نظارت دولت بر بازار کالای مورد نیاز مردم تشدید شود.

به گزارش می‌متالز، علیرضا عباسی عصر امروز در مورد ضرروت اجرای طرح مردمی سازی پرداخت یارانه‌ها و مهمترین مزایا این طرح در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال ۹۷ دولت پس از تلاطمات ارزی با هدف حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان سیاست‌های را در پیش گرفت.

وی افزود: هدف دولت از اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی تهیه مواد اولیه ارزان توسط تولیدکننده و تولید جنس مورد نیاز مصرف‌کننده با قیمت مناسب بود.

نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بعد از گذشت دو سال از اجرای طرح حمایتی اکثر کارشناسان اقتصادی به این نتیجه رسیدند که تولیدکننده از نحوه توزیع این ارز ناراضی است بیان کرد: کالای مورد نیاز مصرف‌کننده هم با قیمت مناسب توزیع نمی‌شد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نارضایتی تولیدکننده و مصرف‌کننده و حل این موضوع نیاز به کار کارشناسی و اصلاح رویه‌ها داشت، عنوان کرد: اصلاح این روند نیاز به ملزوماتی از جمله کار کارشناسی اساسی و اطلاع‌رسانی به مردم داشت و قطعا با اصلاح این روند هر دو قشر تولیدکننده و مصرف‌کننده نفع می‌برند.

عباسی با اشاره به اینکه برخی از دهک‌ها از ارز ۴۲۰۰ تومانی چندین برابر دیگر دهک‌ها سود برده و استفاده کردند گفت: دهک‌ها پایین حداقل نفع را از این ارز نبردند.

وی با اشاره به اینکه خطا‌هایی در توزیع این ارز ۴۲۰۰ در کشور بود و در برخی از حوزه‌ها هدر رفت ارز ۴۲۰۰ تومانی داشتیم ادامه داد: در حوزه کشاورزی برخی از مجموعه‌ها بدون هیچ نفعی از ارز ۴۲۰۰ تومانی باید محصول خود را بر اساس ارز ۴۲۰۰ می‌فروختند.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شیوه پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی تغییر کرده است گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف نشده و در سال گذشته در نهاد‌های دامی و روغن و دارو ۸ میلیارد دلار اختصاص یافت و دولت تا اواخر تیرماه تمام ارز را تمام کرد.

وی با اشاره به اینکه برای تامین این اقلام مجدد ۴.۶ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی دولت تقاضا کرد عنوان کرد: ۱۲.۶ میلیارد دلار سال گذشته برای نهاد‌های دامی گندم و دارو اختصاص یافت.

عباسی با بیان اینکه دولت باید برای جلوگیری از افزایش دیگر کالای مورد نیاز مردم نظارت بر بازار را تشدید کند گفت: کالا‌های مشمول ارز با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد و اجحافی در حق تولیدکننده و مصرف‌کننده رخ ندهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده