تاریخ: ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۲:۲۹
بازدید: ۲۰۱
کد خبر: ۲۶۰۰۳۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل بانک سپه در گردهمایی مدیران ارشد:

اجرای برنامه تحول راهبردی بانک سپه میثاق امروز مدیران و کارمندان است/ ۱۴۰۱ سال شکوفایی در حوزه فناوری اطلاعات

اجرای برنامه تحول راهبردی بانک سپه میثاق امروز مدیران و کارمندان است/ ۱۴۰۱ سال شکوفایی در حوزه فناوری اطلاعات
می متالز - ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه سال ۱۴۰۱ را سال جهش این بانک در حوزه‌های فناوری اطلاعات، عملیاتی کردن برنامه تحول راهبردی، انجام ماموریت‌های خطیر ملی، بهبود وضعیت کارکنان، گسترش فعالیت‌های ارزی، انسجام بخشی شرکت‌ها، مدیریت بهینه منابع و مصارف و حرکت به سمت سودآوری دانست.

به گزارش می‌متالز، آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در مراسم رونمایی از سیستم یکپارچه بانکداری و سند برنامه تحول راهبردی بانک سپه در افق ۱۴۰۴ که روز سه شنبه سوم خردادماه و همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، با حضور دکتر خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، اعضای هیات مدیره و هیات عامل و مدیران مناطق و استان‌های بانک سپه در سالن آمفی تئاتر ساختمان نگین برگزار شد، با گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر، تجلیل از مجاهدت‌های رزمندگان اسلام دعملیات بیت المقدس و تاکید بر الهام از درس‌های این رخداد معجزگون که با الطاف و امداد‌های الهی رقم خورد، گفت: اقدامات مجاهدانه بانک سپه و مأموریت‌های محوله به این بانک در تاریخ اقتصاد کشور ماندگار خواهد بود.

ابراهیمی با اشاره به اهمیت حوزه فناوری اطلاعات به عنوان حوزه پیشران بانک، اظهار داشت: در موضوع مهاجرت سیستم‌های بانک‌های ادغامی و یکپارچه سازی آنها، علیرغم مشکلات زیادی که در این راه وجود داشت، با تلاش شبانه‌روزی کارکنان این حوزه و همراهی اعضای هیئت مدیره، به نقطه قابل اتکایی رسیدیم.

مدیرعامل بانک سپه با قدردانی از دست اندرکاران حوزه فناوری اطلاعات، خاطر نشان کرد: لازم است در مسیر دیجیتال شدن بانک، با فراهم کردن زیرساخت‌ها و حذف فرآیند‌های اضافی، حوزه فناوری اطلاعات را تقویت و پیشرفت آن را دائماً رصد کنیم.

ابراهیمی عملیاتی کردن برنامه تحول راهبردی بانک سپه در افق ۱۴۰۴ را میثاق امروز مدیران و کارکنان برشمرد و اظهار داشت: بانک سپه برای تداوم فعالیت‌های خود و نقش‌آفرینی در حوزه اقتصاد نیازمند ارتقای ویژگی‌ها در لایه‌ها و ابعاد گوناگون است و به همین منظور و در پاسخ به این نیاز، طرح تحول راهبردی بانک سپه طراحی شده است.

وی از طراحی ۲ هزار و پانصد پروژه، برنامه و فعالیت در لایه‌های مختلف از شعبه تا مرکز و ستاد خبر داد و افزود: لازم است همه کارکنان به طرح تحول راهبردی بانک به عنوان یک تکلیف شرعی و مأموریت انقلابی نگاه کنند، زیرا نتیجه این طرح برای مردم و کشور است و این مهمترین انگیزه برای کارکنان یک بانک پیشرو و مردم پایه است.

مدیرعامل بانک سپه بر ضرورت جلوگیری از طولانی شدن مسیر و فرآیند‌های اجرای طرح تحول تأکید کرد و گفت: امیدوارم با همدلی و اتحاد کارکنان، با سرعت عمل و با حداکثر توان در افق ۱۴۰۴ به همه دستاورد‌های پیش‌بینی شده این طرح همزمان با جشن یکصد سالگی نخستین بانک ایرانی دست یابیم.

واگذاری ماموریت‌های خطیر، حاصل اعتماد دولت و نظام به بانک سپه است

ابراهیمی انتخاب بانک سپه را به عنوان بازوی توانمند دولت در اجرای پروژه‌های ملی و مهم، محصول اطمینان مجموعه نظام اسلامی به بانک سپه و وجود نیرو‌های جهادی در این بانک دانست و خاطرنشان کرد: انجام ماموریت‌هایی که بطور مستقیم با معیشت مردم سروکار دارد، یک امتحان بزرگ الهی و یک فرصت طلایی ملی برای اثبات قابلیت‌های مدیریتی و نیروی انسانی بانک سپه است.

ارتقای وضعیت معیشتی کارکنان وظیفه مسوولان بانک است

مدیرعامل بانک سپه با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی به عنوان مهمترین سرمایه بانک، گفت: در مسیر طرح ملی ادغام، طبیعتاً با مشکلات و پیچیدگی‌هایی در حوزه نیروی انسانی مواجه بودیم و با تلاش شبانه‌روزی اقدامات مهمی درخصوص یکسان‌سازی و حل مشکلات کارکنان صورت گرفته است.

وی از مدیران استان‌ها و ستاد خواست تا با تعامل مطلوب با کارکنان، نسبت به حل مشکلات معیشتی کارکنان حساس بوده و امکان عادلانه استفاده از اماکن رفاهی برای کارکنان را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

مدیرعامل بانک سپه با اشاره به اهمیت پاسخ به نیاز‌های فرهنگی نیروی انسانی، خاطرنشان کرد: در هر استان مسوول امور فرهنگی داریم و لازم است مسوولان فرهنگی استان‌ها با انجام برنامه‌های مختلف فرهنگی، قرآنی و برگزاری گردهمایی‌های خانوادگی، موجبات ارتقای روحی کارکنان و خانواده‌های آنها، حفظ و گسترش ارتباطات و همدلی در خانواده بزرگ بانک سپه را فراهم کنند.

ضرورت مدیریت هوشمندانه منابع و مصارف

ابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش با پرداختن به موضوعات عملیاتی بانک و ضمن ارائه آماری از وضعیت منابع و مصارف، اظهار داشت: لازم است در مدیریت منابع و مصارف بانک با هوشمندی و با در نظر گرفتن خطوط کسب و کار بانک حرکت کنیم.

وی با اشاره به ضرورت بهینه‌سازی سیاست‌های اعتباری ابلاغی بانک نسبت به سال گذشته، افزود: مدیران بانک سپه در استان‌ها، مدیرکل و نماینده بانک سپه در استان هستند و لازم است با درایت و قدرت و به کارگیری همه پتانسیل‌ها در مسیر برنامه تحول راهبردی بانک حرکت کنند.

دکتر ابراهیمی از مدیران استان‌ها خواست تا از بخشی از نیروی انسانی توانمند خود برای تهیه گزارشات تحلیلی و افزایش اطلاعات بازار به منظور جذب منابع و حرکت به سمت سودآوری استفاده کنند.

فروش دارایی‌های مازاد و اموال تملیکی عامل چابکی بانک است

مدیرعامل بانک سپه از واگذاری اختیارات به استان‌ها در زمینه فروش دارایی‌های مازاد و اموال تملیکی خبر داد و گفت: فروش دارایی‌های مازاد موجب چابکی و افزایش کارایی بانک خواهد شد و لازم است انواع این قبیل از دارایی‌ها با سرعت در چارچوب قوانین و مجوز‌ها فروخته شود.

دکتر ابراهیمی از مدیران خواست که موانع موجود بر سر راه این موضوع مهم را با هماهنگی امور پشتیبانی برطرف کنند.

ضرورت تفویض اختیار به استان‌ها در موضوع مطالبات معوق

وی بر ضرورت تفویض اختیارات به استان‌ها در زمینه مطالبات معوق تأکید کرد و افزود: امیدوارم با برطرف شدن سریع مشکلات سیستمی با شرکت‌های ذیربط در موضوع مطالبات معوق، با تفویض اختیار و ایجاد طرح‌های جذابی که در چارچوب مقررات و قوانین به استان‌ها داده می‌شود، بتوانند به خوبی در زمینه کاهش مطالبات معوق حرکت کنند.

لزوم گسترش فعالیت‌های ارزی

ابراهیمی بر ضرورت پُررنگ شدن نقش صرافی بانک سپه در فعالیت‌های ارزی خصوصاً در استان‌ها تأکید کرد و گفت: اداره امور صرافی‌های بانک و هدایت تخصصی آن‌ها درحوزه فعالیت‌های معاونت بین‌الملل است و لازم است با برگزاری جلساتی توان صرافی‌ها برای استان‌ها به اشتراک گذاشته شود.

مدیرعامل بانک سپه از کارکنان حوزه بین‌الملل خواست تا با هم‌افزایی و تلاش مضاعف، ضمن تعامل مطلوب با صرافی‌ها در پیشبرد اهداف برنامه تحول بانک کوشا باشند.

سال ۱۴۰۱ سال انسجام‌بخشی شرکت‌ها

ابراهیمی یکی از موضوعات مهم در سال ۱۴۰۱ را همراستا با سایر موضوعات مطرح شده به‌منظور پیشرفت بانک در تمامی زمینه‌ها، موضوع انسجام‌بخشی شرکت‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: در ادامه زحمات سال‌های گذشته، موضوع انسجام‌بخشی شرکت‌ها در قالب چارچوب‌های روشن و شفاف در سال جاری بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: برای داشتن مجموعه کارآمد اقتصادی و منسجم در قالب۳ هلدینگ، لازم است در سریع‌ترین زمان ممکن ادغام شرکت‌هایی که ضرورت دارد، انجام پذیرد.

مدیرعامل بانک سپه در پایان بر هموار شدن مسیر بانک در سال جاری به سمت سودآوری تأکید و ابراز امیدواری کرد که با تکیه بر توان و تلاش مجاهدانه مدیران و کارکنان بانک سپه، سال ۱۴۰۱، سال جهش بانک در تمام حوزه‌ها باشد.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده