تاریخ: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۰:۰۵
بازدید: ۱۶۱
کد خبر: ۲۶۲۹۹۸

اولین حلقه راه آهن جهان

اولین حلقه راه آهن جهان
‌می‌متالز - بر اساس اعلام اپراتور دولتی راه آهن چین، این کشور اولین حلقه راه آهن جهان را در اطراف بیابانی به طول ۲۷۱۲ کیلومتر و در نزدیکی صحرای وسیع تاکلیماکان تکمیل کرد. این نهاد دولتی چین روز چهارشنبه گفت که این کار در روز پنجشنبه و با افتتاح بخش جدید این راه آهن ۸۲۵ کیلومتری در منطقه خودمختار اویغور شین‌جیانگ در شمال غربی چین رخ خواهد داد.

به گزارش می‌متالز، بر اساس اعلام اپراتور دولتی راه آهن چین، این کشور اولین حلقه راه آهن جهان را در اطراف بیابانی به طول ۲۷۱۲ کیلومتر و در نزدیکی صحرای وسیع تاکلیماکان تکمیل کرد. این نهاد دولتی چین روز چهارشنبه گفت که این کار در روز پنجشنبه و با افتتاح بخش جدید این راه آهن ۸۲۵ کیلومتری در منطقه خودمختار اویغور شین‌جیانگ در شمال غربی چین رخ خواهد داد.

راه‌آهن هوتان-روئوچیانگ که شهر هوتان در جنوب غربی شین‌جیانگ و شهرستان روئوچیانگ در جنوب شرقی چین را با زمانی کمتر از ۱۱ ساعت و نیم به هم متصل می‌کند، دارای سرعت طراحی شده ۱۲۰ کیلومتر در ساعت و دارای ۲۲ ایستگاه است. ضمنا این خط امکان برقی شدن در آینده را نیز دارد.

صحرای تکلیماکان کمی از آلمان کوچکتر است و دومین کویر شنی متحرک جهان به شمار می‌رود. راه آهن هوتان- روئوچیانگ ۵۳۴ کیلومتر از این صحرا یا ۶۵ درصد کل آن را پوشش میدهد. مهندسان این خط آهن از زمان آغاز ساخت آن در دسامبر ۲۰۱۸ بخاطر وجود تهدیداتی از قبیل وزش باد و شن با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم کرده‌اند.

پنج پل به طول کلی ۴۹.۷ کیلومتر در این منطقه ساخته شده است و در حالی که شن و ماسه در زیر آن حرکت می‌کند، قطار‌ها به راحتی از روی این پل‌ها عبور می‌کنند. سازندگان برای حفاظت از این راه آهن ۵۰ میلیون متر مربع شبکه چمن ایجاد کرده‌اند و ۱۳ میلیون گیاه شن دوست مانند سنجد تلخ کاشته‌اند.

بهره‌برداری از راه‌آهن هوتان-روئوچیانگ به همراه سه راه‌آهن موجود دیگری که از صحرا می‌گذرند، وجود اولین حلقه راه‌آهن جهان در اطراف یک منطقه بیابانی را به واقعیت تبدیل می‌کند. به گفته مقامات این شرکت چینی، وجود خط جدید ارتباطات ریلی باعث تقویت مناطق مرزی غربی می‌شود و همچنین جریان مردم و کالا‌ها و توسعه مناطق موجود در مسیر آن‌ها را تسهیل می‌کند و این امر موجب تقویت وحدت قومی، تقویت دفاع ملی و ترویج احیای روستا‌ها می‌شود.

منبع: گیتی آنلاین

عناوین برگزیده