تاریخ: ۰۴ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۳۱
بازدید: ۲۱۳
کد خبر: ۲۶۳۹۴۹
سرویس خبر : انرژی

پیش‌بینی هندی‌ها از تداوم نفت ۱۰۰ دلاری

پیش‌بینی هندی‌ها از تداوم نفت ۱۰۰ دلاری
‌می‌متالز - مدیر امور مالی شرکت دولتی نفت هند (ایندین اویل) پیش‌بینی کرد قیمت‌های نفت در سال ۲۰۲۲ میلادی همچنان بالای ۱۰۰ دلار برای هر بشکه خواهد بود.

به گزارش می‌متالز، ساندیپ کومار گوپتا روز جمعه (سوم تیرماه) ضمن سخنرانی در سمیناری صنعتی پیش‌بینی کرد به‌دلیل بحران اوکراین، قیمت‌های نفت در ادامه سال ۲۰۲۲ میلادی بیش از ۱۰۰ دلار به ازای هر بشکه خواهد بود.

وی همچنین پیش‌بینی کرد آسیب اقتصادی ناشی از درگیری‌های نظامی روسیه و اوکراین سبب کاهش شدید رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۲ می‌شود.

هند، سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت جهان، ۸۴ درصد نفت مورد نیاز خود را با واردات تأمین می‌کند و بیش از ۶۰ درصد این واردات از کشور‌های خاورمیانه است که نفت خود را ارزان‌تر از کشور‌های غربی می‌فروشند.

این کشور که از افزایش قیمت‌های نفت آسیب بسیاری دیده است، از تولیدکنندگان ائتلاف اوپک‌پلاس خواسته بود توافقنامه کاهش تولید خود را تسهیل و به احیای اقتصاد جهان کمک کنند.

منبع: کالاخبر

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم