تاریخ: ۰۳ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۳۲
بازدید: ۲۳۲
کد خبر: ۲۶۴۲۶۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تبیین اقدامات و دستاورد‌های فعالان بخش صنعت، معدن و تجارت در دهه تولید و تجارت

تبیین اقدامات و دستاورد‌های فعالان بخش صنعت، معدن و تجارت در دهه تولید و تجارت
‌می‌متالز - مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت در یک سال گذشته، برنامه‌های تحولی مهمی را در دستور کار خود قرار داده و دنبال کرده است.

به گزارش می‌متالز، شهاب جنابی، مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت و رئیس ستاد بزرگداشت و گرامی‌داشت دهه تولید و تجارت در برنامه سلام صبح بخیر شبکه سه سیما به تبیین اقدامات و دستاورد‌های فعالان بخش صنعت، معدن و تجارت پرداخت.

وی با اشاره به نقاط قوت و دستاورد‌های حاصل شده در وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: با توجه به این‌که یکم تیر ماه روز اصناف و دهم تیرماه روز صنعت و معدن است؛ وزیر صمت در ایده‌ای ابتکاری از حدود یک ماه پیش، این دهه را به عنوان دهه تولید و تجارت تعیین کردند.

جنابی با اشاره به اهدافی که در گرامی‌داشت دهه تولید و تجارت مد نظر است، ادامه داد: در وهله نخست، تبیین دستاورد‌ها و اقدامات همه عزیزان در این بخش مد نظر است که در راستای رهنمود‌های مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین نیز است. در وهله بعد، قدردانی از زحمات و تلاش‌های عزیزانی که در بخش صنعت، معدن و تجارت تلاش کرده اند، دنبال می‌شود.

وی همچنین با اشاره به هدف سومی که از دو هدف قبلی حاصل خواهد شد، افزود: هدف دیگر این است که هر یک از فعالان این بخش، بتوانند با تبیین خوب اقدامات صورت گرفته، نقش و جایگاه خود را در فرآیند ایجاد تحول مورد نظر به خوبی و بهتر از گذشته دریابند، زیرا ایجاد تحول به رهبران عالی و به رهبران میانی تحول‌گرا نیاز دارد و همه فعالان در این بخش می‌توانند با همسوسازی نیرو‌ها و ایجاد هم‌افزایی بیش از پیش در این مسیر به تحقق اهداف و ایجاد تحول مورد نظر کمک کنند. این کاری جمعی است و علاوه بر وزارت صمت، زحمت آن بر دوش عزیزان و تشکل‌های فعال در این عرصه و بخش غیردولتی نیز قرار دارد.

مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه برنامه بیان کرد: براساس نام‌گذاری صورت گرفته، اول تیرماه، روز «اصناف؛ نماد اقتصاد مردمی»، دوم تیر، روز «تشکل‌ها؛ هم افزایی تولید و تجارت»، سوم تیر، روز «تجارت و خدمات؛ هوشمندی کسب و کار»، چهارم تیر، روز «رسانه؛ تبیین گر تولید و تجارت»، پنجم تیر، روز «زیرساخت؛ بنیان تولید و تجارت»، ششم تیر، روز «صادرات؛ تولید پایدار در تراز جهانی»، هفتم تیر، روز «امنیت قضایی؛ آرامش کسب و کار»، هشتم تیر، روز «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین»، نهم تیر، روز «معدن؛ فرصت ناب ارزش آفرین» و دهم تیر، روز «صنعت و معدن؛ پیشران پیشرفت در گام دوم انقلاب» نام‌گذاری شده است.

جنابی در ادامه گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری نکات بسیار مهمی فرمودند، ما در کشورمان ظرفیت‌ها و فرصت‌های بسیار خوبی داریم و خیلی از آن‌ها به علل مختلف آن‌گونه که باید مورد استفاده قرار نگرفته است و امروز این بار سنگین مسئولیت روی دوش همه کسانی است که می‌توانند در این زمینه نقش آفرینی کنند تا بتوانند از این ظرفیت‌ها و فرصت‌ها استفاده کنند.

رئیس ستاد بزرگداشت و گرامی‌داشت دهه تولید و تجارت گفت: ظرفیت‌ها و فرصت‌ها به گونه‌ای است که اگر این مقوله را خوب بشناسیم و از آن‌ها استفاده کنیم، به‌طور‌یقین این امر می‌تواند در حل مسائل راهگشا باشد و مصادیق آن هم متنوع است، مانند حوزه معدن که نعمتی خدادادی در کشور ماست و باید روی آن متمرکز شویم و برای رسیدن به اهداف و آرمان‌هایی که در گام دوم انقلاب مورد انتظار است، نیازمند ایجاد تحول در بخش‌های مختلف اداره کشور هستیم که یکی از مهم‌ترین آن‌ها همین بخش صنعت، معدن، تجارت است.

وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در نزدیک به یک سال گذشته، برنامه‌های تحولی را در دستور کار خود قرار داده و دنبال کرده است؛ در این مدت، هم رسیدگی به امور جاری مدنظر بوده و هم تلاش‌های جدیدی برای ایجاد تحول در نحوه حکمرانی بخش صنعت، معدن و تجارت صورت پذیرفته است.

جنابی تأکید کرد: بخش صنعت، معدن و تجارت گستره بسیار وسیعی دارد و بر آحاد جامعه اثرگذار است و همچنین حوزه مأموریتی متنوعی دارد و همکاران ما در سطح استان‌ها و سازمان‌های تابعه با برنامه‌ریزی‌ها و تلاش‌ها در حوزه صنعت، معدن و تجارت، بخشی از این تلاش‌ها را بر عهده داشتند و بخش مهم دیگری از این زحمات نیز بر دوش سایر ذینفعان بوده است.

وی افزود: بیشتر برنامه‌هایی که وزارت صنعت، معدن و تجارت در قالب برنامه‌های تحولی تعریف کرده است، برای اجرایی شدن، نیازمند مشارکت فعال ذی‌نفعان این بخش است، زیرا دستاورد‌های این پروژه ها، حاصل کار جمعی و زحماتی است که همه عزیزان در بخش‌های مختلف متحمل شدند.

رئیس ستاد بزرگداشت و گرامیداشت دهه تولید و تجارت گفت: سرفصل‌های برنامه‌ها و فعالیت‌های این دهه که در سطح استان‌ها و در سطح ستاد وزارتخانه پیش‌بینی شده‌اند، شامل نشست در سطوح عالی با سران قوا، نشست‌های هم‌اندیشی در سطح استان‌ها و ستاد وزارتخانه، برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی به‌ویژه در حوزه دانش‌بنیان، افتتاح و آغاز بهره‌برداری پروژه‌های متعدد، برگزاری رویداد‌های خلاقانه، حضور فعال در رسانه‌ها در تمام استان‌ها، بازدید‌های جمعی مردمی از صنایع بزرگ و معرفی و تقدیر از پیش‌کسوتان و جوانان پیشگام در این عرصه هستند.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت در پایان برنامه عنوان کرد: برای تحول، ما به رهبران عالی و رهبران میانی تحول گرا نیاز داریم و این امر مستلزم هم افزایی و همدلی و همراهی جمعی است، مسئله مهم‌تر این است که باید به کسانی که در این زمینه نقش آفرینی می‌کنند انگیزه داد و از تلاش هایشان قدردانی کنیم و با دعوت از افراد پیشکسوت و حتی جوان‌هایی که مسیر موفقیت را طی کرده اند با ارائه برنامه‌هایی به تشریح دستاوردهایشان بپردازیم و همچنین در بخش دیگری در سطح کشور در فرآیندی به واحد‌های صنفی و واحد‌های تولیدی فراخوان داده شده و براساس شاخص هایی، واحد‌های برتر معرفی و از آن‌ها قدردانی خواهد شد.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده