به گزارش میمتالز، سیدمجتبی سجادی افزود: با توجه به برنامه ریزیهای انجامشده بهمنظور نظارت بر چرخه توزیع کالا و ضرورت برخورد با تخلفات اقتصادی، بازرسیهای مستمر توسط گروههای بازرسی و نظارت در ادارات صنعت، معدن و تجارت استانها صورت گرفت و در این مدت نیز ۱۷۰ هزار و ۷۸۶ مورد بازرسی در قالب طرحهای مختلف نظارتی با حضور بازرسان سازمانهای صمت استانها و دیگر دستگاههای ذیصلاح انجامشده است.
وی ادامه داد: نتیجه این بازرسیها در این مدت، منجر به تشکیل ۳۳ هزار و ۱۳۹ فقره پرونده و کشف ۳۸ هزار و ۸۱۸ مورد تخلف شده است.
مدیرکل بازرسی ویژه و امور تعزیرات سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان یادآور شد: هدف از اجرای این طرحهای نظارتی، بررسی قیمتها، جلوگیری از دپوی کالاها و اقلام ضروری و پایش عملکرد فعالان اقتصادی در سطح بازار بوده است.
سجادی اضافه کرد: آمار بازرسیهای انجامشده در این مدت نشانگر آن است که بیشترین بازرسیها مربوط به کالاهای اساسی و استراتژیک شامل فرآوردههای پروتئینی ازجمله گوشت قرمز و گوشت مرغ، محصولات لبنی، قند و شکر، روغن نباتی و ... بوده و پرونده متخلفان پس از تحقیقات تکمیلی، برای سیر مراحل قانونی در اختیار تعزیرات حکومتی استانها قرارگرفته است.
وی بیان کرد: یکی از ابزارهای خودکنترلی، درج قیمت است، بنابراین از مردم تقاضا میکنیم که برای مقابله با گرانفروشی و کمفروشی از واحدهای صنفی که روی اجناس برچسب قیمت زده و فاکتور ارائه میکنند، خرید کنند.
مدیرکل بازرسی ویژه و امور تعزیرات سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان توضیح داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف میتوانند به ستاد خبری سازمانهای صمت استانی و شهرستانی مراجعه کرده و ثبت شکایت کنند؛ همچنین ثبت شکایات و گزارشها از طریق تلفن (۱۲۴)، پورتال سازمان حمایت به نشانی الکترونیکی www.cppo.ir، سایت (۱۲۴.ir) نیز امکانپذیر است.
منبع: شاتانیوز