به گزارش میمتالز، ابویی تاکید کرد: از وزارت صمت به عنوان پدر صنعت انتظار داریم هم گذشته و هم حال و هم آینده صنعت را بررسی نموده و تصمیمی در جهت منافع ملی اخذ نمایید، تولیدکنندگان بخش خصوصی در حال حاضر با وجود تمامی مشکلات در کنار دولت ایستاده اند و به عنوان سربازان اقتصادی در حال فعالیت هستند، اما متاسفانه در اغلب تصمیمات منافع دولت بر منافع بخش خصوصی ارجحیت داده میشود.
وی ادامه داد: تولیدکنندگان با وجود هزینههای سنگین که در کشور سرمایه گذاری کردند از کمترین حاشیه سود برخوردارند و بخاطر تورمی که در کشور وجود دارد مجبور به پرداخت مالیاتهای سنگینی هستند در حالی که این رقم در واقع سرمایه در گردش واحدها بوده و از همین رو نقدینگی واحدها روز به روز کوچکتر میشود در حالیکه این مبالغ از دلالان و یا واسطهها اخذ نمیشود.
نائب رئیس انجمن نوردکاران فولادی ایران همچنین از وضع عوارض بر واردات ماشین آلات و تجهیزات را عاملی برای فرار سرمایه گذاری در ایران عنوان کرد و گفت: از زمان قاجار ماشین آلات و قطعات و تجهیزان عوارض واردات نداشتند، اما به تازگی برای آن عوارض وضع شده است، متاسفانه این تصمیم بدون کار کارشناسی اخذ و ابلاغ شده است.
وی افزود: چرا معافیت ماشین آلاتی که در کشور تولید نمیشود مشمول وضع عوارض بر واردات شده است، با اعتراضهایی که تولیدکنندگان کردند وزیر صمت به تازگی به رئیس جمهور نامهای در این خصوص منتشر کرده است، ولی باید تصمیماتی در کشور آن هم در شرایط بحرانی کنونی اتخاذ میشود مبنای کارشناسی داشته باشد وگرنه علاوه بر بازدارندگی در عرصه تولید موجب فرار سرمایهها نیز میشود.
ابویی تاکید کرد: زمانی که قرار بر اخذ تصمیمات مهم است ما شرکت بخش خصوصی هستیم و باید تابع دولت باشیم، ولی در جایی دیگر ما هیچ اختیاری برای فروش و صادرات نداریم و باید تمامی اطلاعات مشتری و سایر موارد را اعلام کنیم و در بسیاری از موارد بورس کالا برای ما تصمیم گیری میکند آن هم در زمانی که مالکیت بورس نیز خصوصی نیست.
وی همچنین تصریح کرد: اگر مشکلی در حوزهای از صنعت وجود دارد انتظار میرود از بزرگان این صنعت مشورت گرفته شود و ملزم به همکاری شوند و اگر صدمهای بوجود آمد و یا در اجرا مشکلی وجود داشت برای آن میتوان ابزار تنبیهی نیز در نظر گرفت و اگر موفق بود میتوان باز هم از بخش خصوصی کمک گرفت.
منبع: نوردنیوز