تاریخ: ۲۰ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۴۰
بازدید: ۳۹۳
کد خبر: ۲۶۶۳۹۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نرخ مالیات فقط برای واردات مواد اولیه نصف شده است

نرخ مالیات فقط برای واردات مواد اولیه نصف شده است
‌می‌متالز - وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌گوید: به دلیل اینکه تغییر نرخ تعرفه ورودی گمرک از ۴۲۰۰ تومان به ETS تغییر کرده است به دنیال حمایت از واردکنندگان حوزه تولید بودیم.

به گزارش می‌متالز، احسان خاندوزی گفت: ثمره این کار (تغییر نرخ ارز تعرفه گمرک) منجر شد تا وارد کنندگان که در حوزه تولید کار می‌کنند به شدت نیازمند سرمایه در گردش زیادی باشند و باید به ریال اعداد بزرگتری را آماده می‌کردند تا اقلام را وارد کارخانه می‌کردند.

او می‌گوید: با استفاده از اختیار قانونی یعنی ماده ۱۶۳ قانون مالیات مستقیم نرخ مالیات علی الحساب برای کالای واسطه‌ای را نصف کنیم که تولید کنندگان ما برای اینکه کالا را وارد کارخانه کنند نیاز به سرمایه در گردش کمتری داشته باشند.

طبق اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی این طرح از فردا مصادف با روز مالیات اجرایی می‌شود و تنها مشمول واردکنندگان مواد اولیه و کالا‌های واسطه‌ای خواهد بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم