تاریخ: ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۶:۲۳
بازدید: ۳۴۶
کد خبر: ۲۶۸۱۵۲
سرویس خبر : انرژی

چین شش میلیارد دلار انرژی از روسیه وارد کرد

چین شش میلیارد دلار انرژی از روسیه وارد کرد
‌می‌متالز - واردات نفت، گاز و زغال سنگ چین از روسیه در آوریل، ۷۵ درصد رشد کرد و به بیش از شش میلیارد دلار رسید.

به گزارش می‌متالز، آمار گمرکی نشان داد واردات گاز طبیعی مایع (LNG) از روسیه به چین، ۸۰ درصد افزایش در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته داشت و به ۴۶۳ هزار تن رسید. اما مجموع واردات LNG به دلیل قرنطینه و محدودیت‌های دیگر اعمال شده برای فعالیت صنعتی، بیش از یک سوم کاهش داشت.

در این بین، واردات نفت خام بر مبنای سالانه، چهار درصد رشد کرد و به ۶.۵۵ میلیون تن رسید و روسیه پس از عربستان سعودی، دومین صادرکننده بزرگ نفت به چین شد.

افزایش قیمت‌ها که با حمله نظامی روسیه به اوکراین تشدید شد، ارزش واردات انرژی از جمله زغال سنگ به چین را افزایش داد و به ۶.۴۲ میلیارد دلار رساند و ۷۲ درصد از کل واردات چین از شریک استراتژیک خود در آوریل، مربوط به انرژی بود.

این آمار واردات شامل واردات از طریق خط لوله نبوده است در حالی که خط لوله قدرت سیبری، یک مسیر مهم انتقال سوخت از روسیه به چین است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، پکن سرگرم مذاکره با مسکو برای پر کردن ذخایر نفت استراتژیک خود با نفت روسی ارزان‌تر است که نشان می‌دهد همزمان با از دست رفتن بازار‌های غربی به دلیل جنگ در اوکراین، روابط انرژی روسیه با چین مستحکم‌تر می‌شود.

منبع: کالاخبر

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم