تاریخ: ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۰:۰۰
بازدید: ۱۸۳
کد خبر: ۲۶۹۱۳۸
سرویس خبر : انرژی

روند صعودی نفت متوقف می‌شود

روند صعودی نفت متوقف می‌شود
‌می‌متالز - نظرسنجی رویترز نشان داد نگرانی از رکود و تشدید موج ابتلا به کووید در چین و کاهش تقاضا برای سوخت که ریسک‌های عرضه را تحت الشعاع قرار می‌دهند، ممکن است روند صعودی قیمت نفت را متوقف کند.

به گزارش می‌متالز، در نظرسنجی رویترز از ۳۵ اقتصاددان و تحلیلگر، میانگین قیمت هر بشکه نفت برنت در سال میلادی جاری، ۱۰۵ دلار و ۷۵ سنت پیش بینی شد که کمتر از پیش بینی ۱۰۶ دلار و ۸۲ سنت در ژوئن بود و نخستین بازبینی نزولی قیمت نفت برنت در نظرسنجی ماهانه از آوریل است. میانگین قیمت هر بشکه نفت برنت از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون، حدود ۱۰۵ دلار بوده است.

ادوارود مویا، تحلیلگر ارشد شرکت OANDA در این باره گفت: توجهات از اختلالات عرضه، به سمت نابودی تقاضا برای نفت به دلیل نگرانی‌ها از وقوع رکود اقتصاد جهانی، تغییر کرده است.

پیش‌بینی رشد تقاضا برای امسال به ۱.۴ تا ۲.۵ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۲.۳ تا ۵ میلیون بشکه در روز در نظرسنجی قبلی کاهش داده شد.

تحلیلگران اظهار کردند: افزایش سریع نرخ‌های بهره توسط بانک‌های مرکزی بزرگ جهان به همراه محدودیت‌های سفر در چین که بزرگترین واردکننده نفت جهان است، دورنمای تقاضا برای نفت را تیره کرده است. با این حال، تحریم‌های غربی علیه نفت روسیه و محدود ماندن عرضه تولیدکنندگان اوپک پلاس، مانع افت بیشتر قیمت‌ها خواهد شد.

ماتئو شروود، تحلیلگر کالای واحد اطلاعات اکونومیست گفت: ما همچنان بر این باوریم که جنگ در اوکراین و عرضه محدود، عامل افزایش قیمت‌ها در کوتاه مدت خواهد بود و نفت برنت تا پایان سال در محدوده ۱۰۰ تا ۱۲۰ دلار در هر بشکه معامله خواهد شد.

میانگین قیمت هر بشکه نفت آمریکا در سال میلادی جاری ۱۰۱ دلار و ۲۸ سنت بوده که کمتر از ۱۰۲ دلار و ۸۲ سنت در ژوئن است.

نشست بعدی اوپک و متحدامش سوم ماه اوت خواهد بود و به دقت از سوی بازار دنبال می‌شود، زیرا مدت اجرای پیمان فعلی این تولیدکنندگان، در ماه سپتامبر به پایان می‌رسد و آمریکا تولیدکنندگان این گروه را برای افزایش بیشتر تولید تحت فشار گذاشته است.

بر اساس گزارش رویترز، سورو سرکار، تحلیلگر بانک DBS گفت: اوپک و آمریکا به صورت کلی ترجیح می‌دهند به افزایش تولید در کوتاه مدت ادامه دهند، اما در روند افزایش تولید محدودیت وجود دارد و بعید است رشد تولید، سریع‌تر از انتظارات بازار باشد.

منبع: کالاخبر

عناوین برگزیده