به گزارش میمتالز، با توجه به تورم و هزینههای بالای انرژی که در حال حاضر به درآمد شرکتهای معدنی فشار وارد میکند، اختلالات ناشی از تغییرات آب و هوایی شدید نیز بر مشکلات میافزاید. حتی در برخی نقاط این تغییرات آسیبهای جانی نیز در پی داشته است.
به عنوان نمونه در بورکینافاسو، بارانهای شدید غیرمنتظره در طول فصل خشک سال باعث سیلهای ناگهانی در یکی از معادن روی در ماه آوریل شد و هشت معدنچی را که در زیر زمین گرفتار شده بودند، کشت.
شرکت واله برزیل که یکی از بزرگترین تولیدکنندههای سنگ آهن دنیاست، اعلام کرد که تولید سنگ آهن آن در سه ماه اول سال به دلیل بارانهای سیل آسا کاهش یافته است. همچنین هشدار داد که سیل میتواند تولید زغال سنگ استرالیا را در سال جاری کاهش دهد.
همچنین آرسلورمیتال از کاهش ۳۰ درصدی تولید فولاد خود در آفریقای جنوبی در نیمه نخست سال خبر داد که به دلیل آسیب ناشی از سیل به خطوط ریلی بود.
یا در شیلی، بزرگترین تولیدکننده مس جهان، معدنچیان به دلیل خشکسالی تاریخی که بیش از یک دهه به طول انجامیده و امسال بدتر شده، با بحران آب مداوم مواجه شده اند و تولیدشان تحت تاثیر قرار گرفته است چراکه آب در تولید مس نقش حیاتی دارد.
از این رو لازم است شرکتهای معدنی برای توسعه زیرساختها در بحبوحه تغییرات آب و هوایی بیشتر تلاش کنند در حالی که سالها تمرکز خود را بر سرمایهگذاری در مبحث ایمنی و انعطافپذیری در تولید قرار داده بودند.
منبع: کالاخبر