تاریخ: ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۳:۴۸
بازدید: ۲۱۰
کد خبر: ۲۷۲۶۹۹
سرویس خبر : انرژی

بهره‌برداری آزمایشی اَبَرپروژه آبرسانی غدیر با موفقیت به پایان رسید

بهره‌برداری آزمایشی اَبَرپروژه آبرسانی غدیر با موفقیت به پایان رسید
‌می‌متالز - فرآیند بهره‌برداری آزمایشی اَبَرپروژه آبرسانی غدیر با موفقیت به پایان رسید و هر ۱۰ پمپ ایستگاه پمپاژ w۲ آماده آبرسانی به مردم خوزستان است.

به گزارش می‌متالز، بر اساس اطلاعات میدانی رسیده از اَبَرپروژه آبرسانی غدیر، فرآیند بهره‌برداری آزمایشی این پروژه با موفقیت به پایان رسید و اجزای این پروژه آماده آبرسانی به مردم استان خوزستان است.

بر اساس این جزئیات، همه ۱۰ پمپ عظیم طرح آبرسانی غدیر برای هدایت آب از سد دز به خوزستان مهیای فعالیت است.

پیش از این، فرآیند افتتاح آزمایشی طرح غدیر در تاریخ ۳۱ مردادماه سال جاری با ۲ پمپ آغاز شد و تا رسید به حداکثر ظرفیت با ۱۰ پمپ فعالیت ادامه یافت.

تامین ۱۲ هزار لیتر آب گوارا برای مردم خوزستان

بر این اساس با توجه به وسعت و ابعاد این پروژه، نیاز است پیش از بهره‌برداری اصلی، راه‌اندازی آزمایشی برای کنترل نهایی در دستور کار قرار گیرد.

بر اساس گزارشات فنی حاصله با تکمیل بهره‌برداری آزمایشی، زمنیه تامین آب گوارا به ظرفیت ۱۲ هزار لیتر در ثانیه مهیا خواهد شد.

بر اساس دورنمای در نظر گرفته شده برای طرح غدیر تا افق ۱۴۲۵ امکان تامین آب شرب معادل ۴۵۰ میلیون متر مکعب در سال توسط این طرح از مبدا دز مهیا شده و منابع تامین میان مدت این طرح از رودخانه دز از طریق کانال موسوم به W۲ انجام می‌پذیرد.

منبع: خبرگزاری فارس

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم