تاریخ: ۰۶ مهر ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۳:۵۷
بازدید: ۲۱۲
کد خبر: ۲۷۵۳۹۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرکل صمت کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

انجام ۶۵ هزار و ۵۹۷ فقره بازرسی از صنوف مختلف کهگیلویه و بویراحمد

انجام ۶۵ هزار و ۵۹۷ فقره بازرسی از صنوف مختلف کهگیلویه و بویراحمد
‌می‌متالز - مدیرکل صمت کهگیلویه و بویر احمد از انجام ۶۵ هزار و ۵۹۷ فقره بازرسی از صنوف مختلف استان خبر داد و گفت:طی ۶ ماهه نخست سال جاری تعداد ۶۵ هزار و ۵۹۷ فقره بازرسی از صنوف مختلف استان صورت پذیرفته که نسبت به مشابه سال قبل از رشد ۹ درصدی برخوردار بوده است.

به گزارش می‌متالز، کریم روزبهان از انجام ۶۵ هزار و ۵۹۷ فقره بازرسی از صنوف مختلف استان کهگیلویه وبویراحمد خبر داد وگفت: طی ۶ ماهه نخست سال جاری تعداد ۶۵ هزار و ۵۹۷ فقره بازرسی از صنوف مختلف استان صورت پذیرفته که نسبت به مشابه سال قبل از رشد ۹ درصدی برخوردار بوده است.

کریم روزبهان اضافه کرد: در این راستا تعداد ۳ هزارو ۱۵۸ پرونده برای صنوف متخلف تکمبل وجهت سیر مراحل قانونی به تعزیرلت حکومتی ارسال گردیده است.

روزبهان افزود:ارزش ریالی این پرونده‌ها ۱۰۹ میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال بوده ودر زمینه کشف کالای قاچاق حجم کشفیات نیز ۴۸۹ درصد رشد مثبت داشته است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد گزارشات ستاد خبری واصله تعداد ۴۱۶ فقره بوده که تعداد ۱۰۶ نفر به صورت حضوری و ۵۱۲ نفر نیز به صورت کتبی طرح شکایت نموده که ازاین تعداد ۲۹۷ پرونده تخلف تکمیل و تعداد ۹۸ نفر منجر به مصالح گردیده است واین در حالی است که آمار سیر مراحل رسیدگی توسط کارشناسان نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد ۵ درصدی الی ۱۳ در صدی برخوردار بوده است.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم