تاریخ: ۱۱ آذر ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۵۴
بازدید: ۴۰۶
کد خبر: ۲۸۲۸۲۱
سرویس خبر : آهن و فولاد

اصلاح ساختار و اجرای طرح توسعه در فولاد خرم آباد

اصلاح ساختار و اجرای طرح توسعه در فولاد خرم آباد
‌می‌متالز - دکتر مجید لقائی، مدیرعامل فولاد خرم آباد اظهار داشت، این شرکت با تولید نورد ورق گرم با ظرفیت ۳۵۰ هزار تن در سال، در حال فعالیت است.

به گزارش می‌متالز، به گفته وی، نگاه ما در فولاد خرم آباد به موضوع توسعه و صادرات، ویژه است و همچنین مباحثی مثل بهبود کیفیت محصولات و اصلاح ساختار در تولید و اجرای طرح توسعه را نیز در دست اقدام داریم.

به دنبال نزدیک شدن به میزان ظرفیت تولید اسمی سالانه هستیم و برنامه‌ریزی لازم برای این موضوع در دستور کار قرار گرفته است.

قطع برق از چالش‌های جدی در نیمه اول امسال بود که امیدواریم در همایش تخصصی انرژی در صنعت فولاد به صورت جدی طرح و پیگیری شود.

منبع: چیلان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم