به گزارش میمتالز، علیرضا زمانی، مدیر یک شرکت نوآور، مخترع و دانشآموخته فیزیک پلاسما در حاشیه نمایشگاه رنگ و رزین سال ۱۴۰۱درباره محصولی که ارائه کردهاند، گفت: مادهای که ما تولید کردیم، آلومینای ذوبی سفید است. ماده اولیه این محصول در داخل کشور وجود داشت، ولی کورهای که بتواند این ماده را ذوب کند، موجود نبود. نیاز کشور به این ماده هم از طریق واردات صورت میگرفت. بالغ بر ۳۰ هزار تن واردات داشتیم که میزان ارزبری آن حدود ۴۰ میلیون دلار در سال بوده است.
وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه روی این حوزه سالها کار کردیم، درباره کورههای دما بالا آشنایی داریم. از شهریورماه سال ۱۳۹۹ شروع به کار بر روی این تکنولوژی کرده و بر روی امکان ساخت کورهها تمرکز کردیم. در کمتر از یک سال به دانش ساخت این کورهها دست پیدا کردیم. به دنبال جذب سرمایه بودیم که این مورد محقق شد و توانستیم در شرکت نوآوران کوهسار سدید این واحد را به صورت واحد صنعتی اجرا کنیم. این کارخانه نه تنها برای اولین بار در کشور اجرا میشود بلکه با دانشی کاملا بومی پیش میرود، یعنی تمام تجهیرات و دستگاهها توسط خودمان طراحی و ساخته میشوند. این یکی از بزرگترین موفقیتها در این حوزه هست چرا که دروازهای را برای فراگیری مواد معدنی که قبلا آن را نداشتیم، به روی ما باز کرد.
زمانی درباره صادرات محصولات خود بیان کرد: وارد بحث صادرات نشدهایم چرا که بازار داخل آنقدر بزرگ است که هنوز نتوانستیم به صورت کامل آن را تامین کنیم. البته چشم اندازی داریم که به صادرات محصولاتمان وارد شویم.
این مدیر شرکت فناور در ادامه عنوان کرد: این پروژهای که بر روی آن کار کردیم، بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان هزینه سرمایه گذاری نقدی داشت که سرمایههای غیر نقدی و دانشی را حساب نکردم. این طرح در جهان قابل قبول است.
وی درباره حجم تولید محصول آلومینای سفید گفت: سالانه ۶ هزار تن میتوانیم تولید کنیم که روزانه ۲۰ تن میشود. در آینده قصد داریم که به توسعه کارخانه بپردازیم و ظرفیت تولید خود را بالا ببریم که حداقل ۵۰ تن در سال تولیدی داشته باشیم. همچنین علاوه بر صنایع سوزی وارد صنایع دیگری همچون ساینده هم بشویم.
در ادامه ویدئو گفتگو با علیرضا زمانی را مشاهده میکنید:
منبع: خبرگزاری آنا